Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Psihoterapeut Monica (Brandusescu) Gaitanaru – Bucuresti

Psihoterapeut Monica (Brandusescu) Gaitanaru – Bucuresti

Psihoterapeut Monica (Brandusescu) Gaitanaru – Bucuresti

:
: Psihoterapia creează contextul de a trata împreună dificultățile anumitor perioade din viață, cu toate simptomele ce pot apărea. Mai mult decât atât, psihoterapia oferă șansa de a evolua în direcția autocunoașterii, a identificării sensului personal și a întregirii de sine.
: BUCURESTI
: Str. Maria Rosetti, nr. 31, sc. 1, parter, ap. 3, sect. 2, Bucuresti
: 0746107106

Detalii activitate

Psihoterapia analitică se axează în mod primordial pe ceea ce este valoros şi bun în pacient, îi celebrează unicitatea şi sprijină întărirea eului. Un psihoterapeut analitic nu caută boala sau încadrarea pacientului său într-un sindrom psihiatric sau altul, ci se axează, în primul rând, pe crearea unei relaţii autentice şi profunde. Această relație se clădește atât la nivel conștient, cât și la nivel inconștient. Ea are la bază principiile acceptării non-critice, încrederii, empatiei, confidențialității. Cel mai important poate, este faptul că o astfel de relație crează un cadru de siguranță și confort, în care pacientul simte că este conținut și acceptat așa cum este și cu tot ceea ce este. Odată îndeplinite aceste condiții, procesul terapeutic își poate croi drumul către vindecare, către lărgirea orizonturilor, consolidarea resurselor interioare, dărâmarea credințelor limitative.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19317 raspunsuri primite pentru 4108 intrebari