consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!
Gaitanaru (Brandusescu) Monica – Psihoterapeut analitic – Bucuresti

Gaitanaru (Brandusescu) Monica – Psihoterapeut analitic – Bucuresti

Gaitanaru (Brandusescu) Monica – Psihoterapeut analitic – Bucuresti

:
: Psihoterapia creează contextul de a trata împreună dificultățile anumitor perioade din viață, cu toate simptomele ce pot apărea. Mai mult decât atât, psihoterapia oferă șansa de a evolua în direcția autocunoașterii, a identificării sensului personal și a întregirii de sine.
: BUCURESTI
: Str. Maria Rosetti nr. 31, sc. 1, parter, ap. 3, sect. 2
: 0746.107.106

Detalii activitate

Psihoterapia analitică se axează în mod primordial pe ceea ce este valoros şi bun în pacient, îi celebrează unicitatea şi sprijină întărirea eului. Un psihoterapeut analitic nu caută boala sau încadrarea pacientului său într-un sindrom psihiatric sau altul, ci se axează, în primul rând, pe crearea unei relaţii autentice şi profunde. Această relație se clădește atât la nivel conștient, cât și la nivel inconștient. Ea are la bază principiile acceptării non-critice, încrederii, empatiei, confidențialității. Cel mai important poate, este faptul că o astfel de relație crează un cadru de siguranță și confort, în care pacientul simte că este conținut și acceptat așa cum este și cu tot ceea ce este. Odată îndeplinite aceste condiții, procesul terapeutic își poate croi drumul către vindecare, către lărgirea orizonturilor, consolidarea resurselor interioare, dărâmarea credințelor limitative.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed