consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Ghergu Nicu – Masaj terapeutic | Reflexoterapie | Fitoterapie | Nutritie – Bucuresti

Ghergu Nicu – Masaj terapeutic | Reflexoterapie | Fitoterapie | Nutritie – Bucuresti

Ghergu Nicu – Masaj terapeutic | Reflexoterapie | Fitoterapie | Nutritie – Bucuresti

: Specialist in terapii complementare
: BUCURESTI
: Bld. Poet George Cosbuc nr. 42-44, sc. 1, et. 1, sector 5
: 0213.153.979
: 0766.671.103

Detalii activitate

Ma numesc Nicu Ghergu, am 45 de ani si practic masajul si reflexoterapia din 1999. Am facut cursurile de masaj si reflexoterapie la Asociatia Sportiva Malibu, sub indrumarea profesorului Liviu Bulus. Am facut cursurile de nutritie si fitoterapie la scoala de terapii complementare ANATECOR, unde am avut privilegiul sa invat de la lectori cu inalta tinuta morala si profesionala. Amintesc cu placere de dr. conferentiar Floarea Damaschin, specialist in nutritie, conferentiar la facultatea de medicina din Constanta, dl. Traian Remus – terapeut in modelari holisice si presedinte al scolii de terapii complementare ANATECOR, dl. Nicu Bulinet – specialist in energetica viului, acupuncturam terapia prin miscare, energetica plantelor, dna. profesor Angela Beju, specialist in fitoterapie.

Am lucrat in cabinete specializate de masaj si reflexoterapie unde am avut ocazia sa capat experienta in acest domeniu datorita numarului mare de pacienti si problemelor cu care acestia se confruntau.

Intotdeauna am cautat sa imi adaptez tratamentul in functie de necesitatile pacientilor mei, iar acest lucru mi-a adus mari satisfactii in plan profesional, prin faptul ca am reusit sa gasesc cele mai bune scheme de tratament care sa dea rezultate intr-un timp foarte scurt.

Nu vreau sa vorbesc despre rezultatele mele, dar pot sa va asigur ca fiecare sedinta de masaj sau reflexoterapie reprezinta o experienta deosebit de placuta cu beneficii extraordinare pentru sanatatea dvs.

Nu este o noutate faptul ca in ultimii ani ritmul de viata s-a accelerat foarte mult, acest lucru presupunand eforturi mai mari pentru adaptare, organismul fiind solicitat la maximum.

Durerile de spate si cele cervicale, insomniile, stresul puternic, oboseala cronica, lipsa puterii de concentrare, depresia sunt doar cateva dintre problemele de sanatate cu care se confrunta majoritatea oamenilor.

Masajul, la ora actuala, nu mai este un moft, ci este o reala necesitate, tinand cont de ritmul accelerat al vietii de zi cu zi.

Studiile de specialitate arata ca oamenii care fac masaj cu regularitate sunt mai fericiti decat cei care nu fac deloc si acest lucru este explicabil datorita faptului ca in timpul masajului, creierul elibereaza endorfine (hormonul fericirii), sunt eliberate deseurile metabolice din tesuturi si organismul de se echilibreaza foarte bine din punct de vedere energetic.

Prin reflexoterapie se stimuleaza in mod natural toate functiile organismului, se incetineste procesul de imbatranire, organismul se revitalizeaza sporindu-se astfel performantele fizice si intelectuale.

Va stau la dispozitie cu placere pentru a va raspunde la intrebarile dvs. despre terapiile complementare si va pot ajuta cu sugestii privind scheme de tratament, si produse naturiste eficiente adaptate la necesitatile dv .


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Ghergu Nicu – Masaj terapeutic | Reflexoterapie | Fitoterapie | Nutritie – Bucuresti”

 • Viorel-Mihai spune:

  Buna seara,
  Am vorbit astazi la telefon in legatura cu med. Aterom Stop, pentru mine(calcifieri prostata, calculi renali si calcifieri la falange) si pentru fiica mea(calcifieri sani).
  Cu aceasta ocazie mi-ati recomandat si unalt produs-hepato…
  Sunteti amqbil sa-mi trimiteti o descriere similare cu cea ptr Aterostop? De asemenea va rog sa-mi dati detalii despre compozitia celor doua produse. Doresc sa ma intalnesc cu d-voastra la cabinet. As putea veni lunea, cand fiica mea nu are ore la facultate.
  Cu multumiri,
  Mihai

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile