consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Neda Delia Elena – Consilier pentru dezvoltare personala – Voluntari, Ilfov si online

Neda Delia Elena – Consilier pentru dezvoltare personala – Voluntari, Ilfov si online

Neda Delia Elena – Consilier pentru dezvoltare personala – Voluntari, Ilfov si online

: Sunt "doar" un Life coach (consilier pentru dezvoltare personala) cu calitati deosebite ce urmareste cu adevarat si din suflet transformarea si starea de bine a clientilor, mai presus de remuneratie sau renumele si prestigiul propriu.
: ONLINE
: Voluntari, Ilfov, online
: 0728.226.606
:

Detalii activitate

Sunt un om aparte ce POATE pur si simplu sa atinga alte suflete cu o bagheta speciala si sa le faca sa zambeasca.
Am o empatie cu totul si cu totul speciala.
Patrund in inima celui de langa mine fara ca el sa ma simta macar si ii vad toata splendoarea si toate fricile si nelinistile.
Daca si le vede si el, daca le impartaseste cu mine si daca isi doreste cu adevarat sa faca o curatenie generala in casa sufletului sau, in urma vizitei mele acolo totul va arata ca un palat de lumina.
Sunt “doar” un life coach (consilier pentru dezvoltare personala) cu calitati deosebite ce urmareste cu adevarat si din suflet transformarea si starea de bine a clientilor, mai presus de remuneratie sau renumele si prestigiul propriu.
Am o formatie profesionala vasta ce se intinde pe mai multe domenii, pornind in prima parte cu o cariera aparte ca traducator autorizat pentru limbile chineza si engleza, impletita cu studii juridice care mi-au adaugat competente in domeniul consultantei pe diverse subiecte de drept civil sau comercial pentru cetatenii chinezi din Romania si adaugand pe parcurs si experienta profesoratului, avand nenumarate ore de lectii predate cu drag si sudoare.
Si totusi, in sufletul meu, am fost toata viata mea CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA, desi nu stiam ca asa se numeste VOCATIA mea.
Invat in fiecare zi, citesc enorm, investesc in ateriere si formari profesionale si traiesc intens.
Am participat la diverse cursuri in acest domeniu si as putea sa imi afisez un perete intreg de diplome si nomenclaturi.
Insa, asa cum toata viata am pastrat un grad de modestie in tot ceea ce fac si nu mi-a placut niciodata sa ma laud, desi eram unica in ceea ce faceam, nici de acum inainte nu o voi face.
Imi place sa fiu apreciata pentru ceea ce ofer si ceea ce fac. Nu pentru ceea ce promit sau propun.
Abia astept sa te cunosc!


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed