consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Militaru Cezarina – Psihoterapeut integrativ | Terapeut Bowen Bowtech |  Terapeut Reiki – Craiova

Militaru Cezarina – Psihoterapeut integrativ | Terapeut Bowen Bowtech | Terapeut Reiki – Craiova

Militaru Cezarina – Psihoterapeut integrativ | Terapeut Bowen Bowtech | Terapeut Reiki – Craiova

: Terapeut Bowen Bowtech, metoda de vindecare holistica si neinvaziva, practicant Reiki (tehnica radianta gr. I si II), psihoterapeut integrativ
: Craiova
: Str. Rovinari nr. 18 | pentru terapia Bowen pot lucra si la domiciliul pacientului
: 0766.525.615

Detalii activitate

Terapia Bowen, cunoscuta si ca terapia Bowtech (prescurtare de la Bowen Technique), este de departe cea mai simpla si mai eficienta tehnica holistica a secolului XXI. Putem afirma cu tarie ca este asul din maneca umanitatii, fiind solutia viitorului pentru insanatosirea lumii. Este o tehnica terapeutica extrem de profunda si are la baza teoria conform careia organismul, in stare de relaxare totala, isi activeaza abilitatea de a rezolva orice problema a corpului sau a mintii, prin readucerea acestora in echilibru si armonie. Este o metoda de vindecare neinvaziva si foarte delicata.
Desi in Romania este nou aparuta, in plan international este considerata atat de medicina alopata, cat si de cea alternativa, ca fiind cea mai puternica metoda de insanatosire.
Este o formula unica de reechilibrare neuromusculara. Lucreaza, in principal, prin sistemul nervos, atat asupra sistemului osos, cat si la nivel muscular.
Terapia Bowen este un concept nou in manipularea corporala, nu deriva si nici nu este similara niciunei alte modalitati de abordare fizica:

  • deplasarile osoase se realiniaza – desi nu se executa nicio manipulare a articulatiilor sau oaselor, ca in chiropractie;
  • tensiunile musculare se elibereaza si circuitul limfatic normal se restabileste – desi nu se maseaza muschii, ca in masajul terapeutic;
  • meridianele energetice se restabilesc imediat – desi practica nu se bazeaza pe meridiane si nu seamana nici cu acupunctura, nici cu presopunctura;
  • echilibrul psihic se normalizeaza – desi nu este necesara invocarea unui raspuns emotional, ca in cazul terapiilor ce se adreseaza mintii si corpului deopotriva.

Aproape in toate cazurile pacientii raporteaza o stare placuta de relaxare si o senzatie de bine, de usurare.
O sedinta de terapie Bowen consta intr-un numar de miscari delicate, practicate cu degetele, asupra muschilor si tesuturilor articulare. Astfel se transmit mesaje in interiorul corpului, de reactivare a memoriei celulare, a unei stari ideale, de relaxare si echilibru.
Durata unei sedinte este intre 40 si 60 minute. Rezultatele pot fi remarcabile, chiar de la prima sedinta de tratament, deoarece corpul incepe procesul de autovindecare.
Spre deosebire de alte tehnici fizice, terapia Bowen Bowtech nu foloseste manipularea fortata. Terapeutul nu forteaza corpul sa “execute o comanda”, ci ii permite acestuia sa intreprinda masurile necesare pentru autovindecare, in propiul ritm.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile