consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Grigorescu Ionut – Practician Silva Ultramind ESP – Bucuresti

Grigorescu Ionut – Practician Silva Ultramind ESP – Bucuresti

Grigorescu Ionut – Practician Silva Ultramind ESP – Bucuresti

:
: Pentru orice exista cel putin o solutie!
: BUCURESTI
: Str. Fetesti nr. 42B, sector 3
: 0741.080.800
:

Detalii activitate

Am creat Asociatia Romana pentru Autodezvoltare, pentru a ajuta oamenii sa duca vieti mai frumoase, mai implinite. Prin cursurile, sedintele si activitatile pe care le facem am pornit intr-o calatorie avand ca destinatie propria persoana si, mai ales, adevaratul potential al acesteia. Odata descoperite, resursele interioare si capacitatile latente ale mintii si fiintei noastre ne expandeaza posibilitatile, iar lucrurile pe care nu le credeam posibilie devin obisnuinta cotidiana.

Nu ne plac limitele sau limitarile. Cu atat mai mult cu cat este vorba de autolimitari sau de limitari interioare.

Ne plac, in schimb, autodepasirile si realizarile scopurilor.

Iar daca totusi exista limitari ne place sa trecem peste ele. Si ne place sa trecem peste ele pe atat de usor si de placut pe cat este posibil.

Pentru unii oameni este importanta familia, pentru unii cariera, iar pentru altii, poate altceva. Ne dorim ca toti oamenii sa exceleze in ceea ce si-au propus si sa nu lase propria minte sa ii impiedice. Ne dorim ca oamenii sa fie fericiti si impacati, sa fie in starile potrivite pentru a lua cele mai bune decizii si pentru a isi indeplini idealurile. Ne dorim ca oamenii sa fie curiosi, sa caute si sa invete chiar si din cele mai mici lucruri, din cele mai mici intamplari. Ne dorim ca oamenii sa se inteleaga bine cu familiile lor, cu prietenii lor si cu colegii lor. Ne dorim ca oamenii sa activeze la intregul lor potential. Si bineinteles, ne dorim acelasi lucru si pentru noi insine!


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile