consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
High Class Beauty Studio – Masaj | Cosmetologie – Bucuresti

High Class Beauty Studio – Masaj | Cosmetologie – Bucuresti

High Class Beauty Studio – Masaj | Cosmetologie – Bucuresti

: Tratamente pentru slabire, tratamente anticelulita, tratamente faciale, tratamente SPA de relaxare si antistres
: BUCURESTI
: 0733.822.020

Detalii activitate

Centrul de estetica si modelare corporala High Class Beauty Studio Bucuresti este un salon de infrumusetare care a reusit sa depaseasca asteptarile celor care i-au trecut pragul inca de la deschidere.

Situat in zona bulevardul Decebal, usor accesibil atat persoanelor care circula cu transportul in comun, cat si conducatorilor auto, High Class Beauty Studio a devenit rapid un reper pentru persoanele in cautarea unui refugiu relaxant din trepidantul ritm cotidian.

Odata intrati in salonul nostru, veti deveni o parte din lumea High Class, o lume moderna, eleganta si in acelasi timp avangardista. Filozofia noastra este una bazata exclusiv pe intelegerea importantei aspectului estetic si nu da nicio sansa compromisului privind standardele serviciilor oferite.

Vizitati-ne si beneficiati de atuurile noastre: localizarea inspirata, profesionalismul echipei, standardele serviciilor si calitatea produselor. In plus, veti descoperi ca singurul nostru „defect” este acela ca suntem profesionisti.

De luni pana sambata, intre orele 10.00 si 20.00, la High Class Beauty Studio poti beneficia de calitate exceptionala si rezultate garantate pentru urmatoarele servicii:

Tratamente pentru slabire ce cuprind: cavitatie – liposuctie virtuala, radiofrecventa multipolara, mezoterapie corporala, ultrasunete si crio shock si masaj de drenaj limfatic. In urma unei atente diagnosticari, specialistii vor crea pachete personalizate.

Tratamente anticelulita ce cuprind: LipoLaser, mezoterapie, vacuum, masaj anticelulitc, impachetari in termocuverta, electrostimulare, precum si pachete personalizate in functie de tipul de celulita.

Tratamente faciale antirid ce cuprind: mezoterapie faciala (fara ace), microdermoabraziune (lifting), masaj facial si si pachete personalizate antirid, antiacnee, anticuperoza si de depigmentare.

Ritualuri SPA de relaxare si antistres care combina masajul de relaxare, aromaterapia si muzica de relaxare cu tratamentele faciale si corporale menite sa va aduca starea de echilibru interior si exterior de care aveti nevoie.

Contact:
Tel: 0733.822.020
e-mail: contact@originalbeauty.ro
www.originalbeauty.ro


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile