consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Ghinea Emi – Psihoterapeut – Bucuresti si online

Ghinea Emi – Psihoterapeut – Bucuresti si online

Ghinea Emi – Psihoterapeut – Bucuresti si online

:
: Sunt Emi Ghinea si sustin oamenii sa aiba o viata mai implinita! Sunt psihoterapeut acreditat de Colegiului Psihologilor din România cu formarea de baza în terapie sistemică de familie, cuplu şi copil, având competenţe în terapie individuală (indiferent de problematica), terapie de grup, dar şi dezvoltare personală. Sunt totodată soţie şi mama – experienţă care mă ajută în practicarea psihoterapiei în lucrul cu familii, cupluri, copii şi adolescenţi sau orice persoane care îşi doresc să aibă o viaţă mai împlinită. Dezvoltarea personală este şi una din preocupările mele permanente motiv pentru care am urmat în ultimii 10 ani cursuri de acest fel atât în orientare sistemică cât şi în psihodramă, orientare experentiala, orientare cognitiv-comportamentală, dar şi cursuri de comunicare eficientă si leadership. Dacă vrei să mă cunoşti află că sunt o persoană deschisa, calda, increzatoare in oameni şi în capacitatea lor de reuşită SI sunt în acelaşi timp activă, orientată în muncă mea spre rezultate practice şi vizibile. Curiozitatea terapeutică si intuitia mă ajută enorm să cunosc oamenii aşa cum sunt ei cu gândurile, emoţiile şi nu în ultimul rând conuita lor din viaţă de zi cu zi.
: BUCURESTI
: Gorjului/Militari, sector 6
: 0799.976.038
:

Detalii activitate

Servicii oferite:

Psihoterapie individuala – terapie pentru persoanele ce intampina dificultati de orice natura. Printre cele mai frecvente sunt anxietatea (de la forme usoare pana la cele mai accentuate), depresia, dependentele, dificultatile psihosexuale, traumele etc. sau orice fel de nemulțumire din viata personala sau viața de cuplu.

Psihoterapie de cuplu – terapie si suport pentru partenerii care au ajuns intr-un punct critic in relatia lor (diverse frustrari, nevoi neimplinite, neintelegeri, infidelitate, gelozie, lipsa dorintei sexuale sau alte dificultati sexuale) .

Psihoterapie de familie – terapie si suport pentru membrii unei familii care intampina diverse greutati, de la probleme de comunicare pana la dependente, tulburari psihosomatice, violenta, dificultati psihosexuale, traume, tulburari psihiatrice, dificultati specifice familiilor cu copii sau adolescenti etc.

Psihoterapie pentru copii si adolescenti – copiii mici si adolescentii sunt o categorie aparte de persoane ce necesita o atentie speciala in aceste etape de viata de aceea ei pot avea uneori nevoie de sedinte separate pe langa cele de terapie familiala.

Dezvoltare personala – poate fi individuala in scopul autocunoasterii, cresterii motivatiei si succesului personal si de grup in aceleasi scopuri plus socializare si cunoastere interpersonala.

Grupuri de terapie – psihoterapie organizata in grup restrans pe diverse teme de interes comun.

Psihoterapie/dezvoltare personală online la cererea clientului – pe Skype.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Ghinea Emi – Psihoterapeut – Bucuresti si online”

  • Gabriela Moga spune:

    Bună seara, care este prețul unei ședințe, m ar interesa pentru fiica mea în vârstă de 14 ani

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile