consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Dr. Gabriela P. Florea – Terapeut TCS-D – Bucuresti

Dr. Gabriela P. Florea – Terapeut TCS-D – Bucuresti

Dr. Gabriela P. Florea – Terapeut TCS-D – Bucuresti

: Sunt medic generalist, cu peste zece ani de experiență în practicarea terapiei CranioSacrale (TCS) și Eliberării SomatoEmoționale® (SER) metoda Upledger la nivel avansat. Pe parcursul acestor ani am avut si activitatea de TA (Teacher's Assistant) la cursuri nationale si internationale de TCS si SER.
: BUCURESTI
: Str. C.A. Rosetti nr. 31 (in incinta Apifarm)
: 0728.493.139

Detalii activitate

Terapie CranioSacrală și Eliberare SomatoEmoțională® metoda Upledger

Absolventa a Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii Carol Davila din Bucuresti, cu experienta in domeniul terapiilor complementare inca de dinaintea inceperii studiilor universitare, de-a lungul timpului are contact cu lumea medicinei traditionale chineze si cu diverse alte terapii complementare, insa in momentul descoperirii terapiei craniosacrale metoda Upledger (TCS) decide sa isi insuseasca in practica sa tehnicile dezvoltate de inovatorul terapiei, dr. John E. Upledger.

Pana la finele celor sase ani de studiu in medicina alopata, a parcurs toate nivelurile de baza incluzand nivelul avansat in terapia craniosacrala, extinzandu-si cunostintele in dezvoltarea sa continua si prin alte cursuri extracuriculare oferite de Institutul Upledger, precum „The Brain Speaks I” (Creierul vorbeste I), „CST Touching the Brain I” (TCS Atingand creierul I) „Pediatrics I” (Pediatrie I), si „Sensory Integration” (Integrare senzoriala).

In prezent, este teacher’s assistant pentru toate nivelurile TCS de baza, inclusiv cel avansat, si, de asemenea, este implicata in dezvoltarea unor noi concepte documentate stiintific care ar putea aduce o expansiune in nivelul de profunzime in tratarea complexului univers pe care il numim corpul uman, concepte ce vor putea servi tuturor celor care vad pacientii ca un tot unitar intre minte si corp.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile