consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Duricu Anca-Nioleta – Psiholog | Psihoterapeut – Constanta

Duricu Anca-Nioleta – Psiholog | Psihoterapeut – Constanta

Duricu Anca-Nioleta – Psiholog | Psihoterapeut – Constanta

: ”Mă bucur întotdeauna că sunt”, Nichita Stănescu Mă eliberez.... Îmi dau voie... Aleg să.... Sunt cuvinte simple, dar rostite cu voce tare se imprimă în minte și capătă forță. Haideți să le rostim cu voce tare în fiecare moment! Haideți să gândim ceea ce rostim și să acționăm! Să ne eliberăm de gândurile negative și să ne dăm voie să ne bucurăm de tot ce ne înconjoară. Să observăm soarele, ploaia, frunza, culoarea... Ce ar fi dacă am alege afirmația în detrimentul gândului negativ? Ce ar fi daca ne-am începe ziua, spunandu-ne: ”ma bucur întotdeauna că sunt”?
: Constanta
: Str. Ștefan Mihăileanu nr. 39
: 0721.145.820

Detalii activitate

Cabinetul vă este deschis indiferent de vârstă, cu soluții optime în funcție de problema cu care vă confruntați și soluții adaptate în funcție de personalitatea și vârsta fiecăruia.
Ajutorul de specialitate te poate scoate din impas și îți poate arăta calea spre echilibru. Apelarea la serviciile unui psiholog este primul pas spre vindecare și rezolvarea problemelor care te frământă.

În psihoterapie, modul de tratament este flexibil. Nu ajustăm problema clientului la o singură metodă terapeutică, ci, având în vedere unicitatea și complexitatea ființei umane, ținem cont de realitatea fiecărui client. A face psihoterapie înseamnă a-l întâlni pe client pe terenul său, a ține seama de realitățile sale, a-l înțelege și abia apoi a-l ghida.
Psihoterapia presupune un cadru securizant, confidențialitate, o relație profesională și obiectivă. Durata ședinței este de 50 de minute, iar frecvența este stabilită de terapeut și client de comun acord.

Terapia individuală se adresează nevoilor oricărei persoane.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile