Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Featured Listing
 
Ceaus Mirela – Facilitator Huna | Inforenergetician-radiestezist | Maestru Reiki – Bucuresti

Ceaus Mirela – Facilitator Huna | Inforenergetician-radiestezist | Maestru Reiki – Bucuresti

Ceaus Mirela – Facilitator Huna | Inforenergetician-radiestezist | Maestru Reiki – Bucuresti

: Facilitator Huna si ezoterism, inforenergetician-radiestezist, maestru Reiki.
: BUCURESTI
: Bucuresti, Cluj-Napoca
: mirelaceaus@yahoo.com
: 0724.254.389

Detalii activitate

Pana in septembrie 2015, am sustinut in diferite localitati, 32 de cursuri Conectare la Huna, precum si 14 cursuri ezoterice, niciodata la distanta.
Cred ca fiecare persoana are capacitatea de a aduce sanatate, echilibru si armonie in propria fiinta, in cei din jur, in plante si animale, in planeta Pamant. Cred ca fiecare dintre noi este propriul maestru.

Fiecare instructor, teacher, maestru sau tutor ne reaminteste despre realitatea, frumusetea si responsabilitatea maiestriei de sine.

Specializari:

 1. Facilitator Huna si ezoterism;
 2. Inforenergetician-radiestezist, maestru Reiki;
 3. Licentiata in teologie si stiinte sociale (1999), consilier psihologic si formator.

In anul 1998 am fost acceptata la cursurile Societatii Romane de Radiestezie & Fundatia de Inforenergetica “Sfantul Apostol Andrei”, iar in anul 2001 am absolvit gradul VII de inforenergetician-radiestezist.

La Conferinta Nationala de Inforenergetica din 26-27octombrie 2001, Cluj-Napoca, lucrarea de accesare a gradului VII a fost premiata cu locul 2.

Ulterior au urmat:

2002: Metoda Silva – Autocontrolul, Dan Seracu;
2003: Sant Mat – Sant Thakar Singh;
Reiki Usui si  Karuna Ki si  Shamballa Reiki 1-4 si  Seichim 7 Faced (maiestrie 2010);
2010: Cele 9 Ritualuri Munay Ki;
2010: Huna;
2011: Archangelic Seichim Reiki si  Johrei;
2012: Trezirea inimii iluminate;
2012: Basic si Basic Teacher – Scoala de Stiinte Ezoterice (Delaware, USA);
2013: 13D Training (9 zile) – Scoala de Stiinte Ezoterice;
2015: Pathway to the Cosmic Heart (5 zile) – Scoala de Stiinte Ezoterice.

Meditatii:

Recunostinta pentru Apa – „Noi suntem Apa si Apa este Viata”

Sub forma tuturor stadiilor ei – lichida, solida ori gazoasa, Apa este necesara Vietii pe Terra. Ca urmare a actiunilor umane, ecosistemul planetar se modifica punand in pericol Viata tuturor speciilor, atat pe termen scurt, cat si in viitorul indepartat. De asemenea, corpul fizic uman este format din molecule de apa in proportie de 99%, iar ca volum 75%. Cercetarile concretizate in teoria „Memoria apei” a Dr.Masaru Emoto (1943-2014) releveaza importanta apei prin conexiunea acesteia cu constiinta umana: apa inregistreaza, pastreaza si transmite toata informatia-vibratia. Mass-media a evidentiat studiile realizate de catre Dr. Emoto privind influenta directa a emotiilor asupra moleculelor de apa din fizicul uman. Dupa cutremurul din Japonia produs la 11 martie 2011, mii de oameni au raspuns chemarii Dr. Emoto de a organiza Ceremonia Apei pentru Pace pe Pamant, in fiecare luna pe data de 11, la ora locala a pranzului. Evenimentul continua si in prezent.

Traducere si adaptare: Mirela Ceaus – hunalove.blogspot/apa-planetara

Cand: in a 11-a zi a fiecarei luni; preferabil la pranz (12:00) pentru sincronizare la nivel mondial.

Unde: in inima fiecaruia.

Cum:

 • a) rugaciuni si recunostinta pentru elementul Apa, lauda si reinnoirea devotiunii catre Divinitate;
 • b) rugaciuni, meditatii pentru Pacea Mondiala;
 • c) optional: transmisii energetice asa cum am invatat la cursuri.

2 minute dedicate Iertarii

Traditiile spirituale recomanda iertarea ca practica de vindecare si datatoare de viata. La momentul actual, umanitatea se confrunta cu provocari la nivel planetar care necesita implicarea iertarii si orientarea catre schimbari constructive cu beneficii simultane atat la nivel individual, cat si comunitar. Fara iertare nu exista viitor responsabil.

Incepand cu anul 1996, World Wide Forgiveness Alliance organizeaza International Forgiveness Day in prima duminica a lunii august, cu scopul de a mediatiza concluziile stiintifice privind procesul de iertare, precum si beneficiile psihologice, fiziologice, emotionale si spirituale ale acestuia. Din 2015, The Moment of Calm s-a alaturat acestei miscari mondiale, prin initiativa „2 minute pentru iertare, pe 2 august, la ora locala 2p.m.”. La acest prim-eveniment anual au participat peste 13,3 milioane de oameni din intreaga lume, ulterior ajungand la aproximativ 18 milioane.

Curatarea de suferinta, vindecarea prin iertare poate fi dificila uneori fata de tine insuti sau fata de alte persoane; insa la nivel colectiv, genereza un camp de pace cu puterea de a transforma intreaga planeta.

Traducere si adaptare: Mirela Ceaus – hunalove.blogspot.com/iertarea

Cand: 2 august; preferabil la 14:00 pentru sincronizare la nivel mondial.

Unde: in inima fiecaruia.

Cum: 2 minute cu pastrarea tacerii, simpla observare a trairilor interioare, iertarea fata de propria persoana si a cuiva care ti-a produs suferinta.

Rugaciune Huna pentru abundenta

Se spune ca originea acestei rugaciuni dateaza la inceputul anilor 1900, iar modelul ei poate fi utilizat si pentru alte intentii:
„Sinele meu Superior (Prezenta preaiubita lui Dumnezeu/Prezenta Eu Sunt):

Eu declar intentia si ma rog smerit cu toata inima si sufletul si mintea si puterea mea pentru manifestarea abundentei in averea personala si a succesului.
Eu permit sa depasesc frica, in scopul de a indeplini planul lui Dumnezeu pe pamant si mai presus de pamant.
Eu ma angajez personal sa ma deschid pentru avere financiara, in scopul de a imi indeplini serviciul meu in angajamentele individuale si pentru grup.
In numele lui Dumnezeu, eu accept mostenirea mea divina chiar acum si iti multumesc Tie pentru raspunsul in timp util la aceasta rugaciune.
Voia Lui Dumnezeu se face acum (deja)! Amin!
(Repeta cu voce tare de trei ori)
Iubita minte a mea subconstienta, cer prin prezenta decizie si cu comanda iubitoare sa trimiti aceasta „forma-gand rugaciune” la Sinele Superior, impreuna cu toata mana si forta vitala necesare si toata cererea/intentia exprimata in aceasta rugaciune sa se manifeste si sa concretizeze acum(deja). Amin!
(Respira trimitand rugaciunea catre Sinele Superior; asteapta 15 secunde).
Las ploaia binecuvantarilor sa cada!”
Sintagma „Eu Sunt” are forta creatoare, asadar este recomandata atentia la expresiile in cadrul carora este folosita. Am adaugat „acum/deja” in contextul discutiilor de la curs.
Traducere si adaptare: Mirela Ceaus - hunalove.blogspot.com/abundenta
 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

4 Mesaje la “Ceaus Mirela – Facilitator Huna | Inforenergetician-radiestezist | Maestru Reiki – Bucuresti”

 • cami spune:

  cat costa o consultatie si unde aveti cabinetul?
  Multumesc!

 • Mirela Mihalache spune:

  Bună seara, am o fetița cu sindrom hiperchinetic și deficit vreau atenție.vreau să știu dacă ne puteți ajuta sa o echilibrați energetic.este un copil cu traumă profundă: fizica primul an de viață a fost spitalizată operata, abandonata de mama biologică.Am adoptat o la 1 an și 4 luni.de atunci nu a fost nicio zi in care sa nu incerc sa repar Raul făcut de alții.va rog dacă puteți asculta povestea noastră de viață și să ne ajutați.este complet încordată la grădiniță acolo unde apar relații conflictuale intre copii…apoi vine acasă și povestește de la nivelul percepției ei…nu este acceptată de colectivitate pt că este diferita(nu are colon’ are alergie la lapte) și se necajeste profund .va mulțumim pentru răspunsul pe care îl așteaptăm de la dvs.
  Mirela

 • Vasile spune:

  Buna ziua
  As dori câteva ședințe de Reiki online.
  Am ceva blocaje energetice
  Ma puteți programa?
  Mulțumesc
  Vasile

 • MARIA spune:

  BUNA ZIUA, AS DORI SA STIU DACA PUTETI FACE O CURATIRE ENERGETICA INTR-O CASA NELOCUITA (DE MULT TIMP ), CASA ESTE LA BACAU SI MI-AS DORI SA MERGETI PERSONAL PTR A FACE SI MASURATORI DE RADIESTEZIE.VA MULTUMESC ANTICIPAT

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita