implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Asociatia ABCD –  Terapii pentru copii cu nevoi speciale – Bucuresti

Asociatia ABCD – Terapii pentru copii cu nevoi speciale – Bucuresti

Asociatia ABCD – Terapii pentru copii cu nevoi speciale – Bucuresti

: Sub numele A.B.C.D., ne-am reunit părinţi ai unor copii cu nevoi speciale (permanente sau temporare), profesionişti din diferite domenii, psihologi, terapeuţi şi susţinători voluntari, toţi oameni cu suflet şi dedicare, cinstiţi şi oneşti, al căror vis este de a lupta pentru îmbunătăţirea vieţii acestor copii şi a familiilor lor şi de a le creşte şansele de integrare în comunitate. Am căzut de acord ca prin munca şi efortul nostru, fiecare dintre noi să facem cunoscută voinţa şi puterea de a fi mai buni, de a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijin, prin valorizarea vieţii noastre de zi cu zi, pentru că numai împreună putem să ne facem auziţi.
: BUCURESTI
: Str. Sachelarie Visarion nr. 18, sector 2
: 0769.607.667

Detalii activitate

Deoarece copiii cu nevoi speciale necesită de regulă intervenţia prin mai multe tipuri de terapii (kinetoterapie, ergoterapie, logopedie, terapie ABA, terapie ocupaţională, terapie cu animale etc.), iar fiecare specialist se ocupă doar de o anumită parte din programul individual necesar recuperării, tot părinţilor le revine sarcina de a armoniza şi a acoperi financiar aceste intervenţii. Acest mod de abordare trebuie cu siguranţă schimbat!
Tocmai de aceea, asociaţia noastră şi-a propus să contribuie la schimbarea unei abordări greşite prin sprijinul necondiţionat acordat copiilor cu nevoi speciale (permanente sau temporare) si prin oferirea de suport material, psihologic şi moral familiilor acestora.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile