consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Viaţa mea e un flux de întrebări fără răspuns. Când mă decid să cer ajutor căutând explicaţii, îmi dau seama că de fapt nu ştiu care sunt problemele prioritare şi în aceeaşi clipă renunţ…

Terapeuti RO 12:06pm Nov 11
Mesaj:
Vă spuneam că viaţa mea e un flux de întrebări fără răspuns. Când mă decid să cer ajutor căutând axplicaţii, îmi dau seama că defapt nu ştiu care sunt problemele prioritare şi în aceeaşi clipă renunţ…
Totuşi, vă rog să-mi spuneţi cum poate cineva, în zilele noastre să se trateze atunci când banii lipsesc cu desăvârşire?
Ştiu, s-ar putea să fiu privită cu dispreţ penfru o astfel de întrebare dar şi această latură a vieţii există.
În asemenea condiţii, trafamentul bioenergetic ( singurul în care am crezut şi cred cu certitudine ) mi-a fost de folos. Însă situaţia s-a cam schimbat, terapeuţi nu prea avem în oraş
iar costurile în timp au crescut…
Cum să accept situaţia (care e pe departe a fi singura)?
Ca să puteţi înţelege prăpastia în care trăiesc ar trebui probabil să vorbim la telefon. Dar posibilitatea e nulă.
Ce să fac?

Gabriela Iftode 1:17pm Nov 11
Sa spuneti detalii despre ce probleme aveti – de sanatate sau altele – , eventual din ce oras sunteti si nr. de telefon (daca aveti). Poate cineva este dispus sa va ajute telefonic….poate este un terapeut in grup din oras de la dumneavoastra si va ofera o consultatie gratis…poate niste sfaturi primite in scris va schimba perspectiva din care priviti lucrurile ….orice se poate intampla cata vreme avem incredere.

Cristina H. B. Docan 1:59pm Nov 12
Draga mea doamna, tratamentul bioneregetic vine sa corecteze o afectiune. Dar acea afectiune nu este altceva – decit o consecinta a unui anume mod de a gindi, respectiv, de a simti. Cel mai simplu (si mai…sanatos :) ) mod de a rezolva problema, este sa va duceti direct la cauze, nu-i asa? Schimbarea mentalitatilor va antrena schimbarea trairilor interioare, iar afectiunea/ boala se va autodizolva. Iar pentru asta, va trebuie atit de putini bani…

Gabriela Viziteu 8:06pm Nov 13
Vă mul’umesc pentru bunăvoinţa de a-mi răspunde; ştiu că aveţi dreptate ! Dar mediul în care trăiesc, de fiecare dată îmi alungă gândurile pozitive, îmi distruge puterea pe care toţi constată că o posed, îmi goneşte şi cea mai palidă rază de soare care, cu greu ajungr la mine şi îmi accentuiază nevoia de an+

Gabriela Viziteu 8:35pm Nov 13
(scuze)nevoia de antidepresive pe care sunt nevoită să le iau pentru sindromul depresiv pe care l-am căpătat. Problemele din viaţa nu pot fi acceptate în nici un fel, cu atât mai mult cu cât sunt incapabilă să schimb ceva, Am foarte, foarte multe de spus, dar am încetat de ceva vreme să mai cer ajutor deoarece mi-am dat seama că e inutil: nimeni nu mă poate ajuta! Am găsit pe facebook ,, Întreabă terapeutul,, şi …încerc din nou. Mi-a spus cineva să las un număr de telefon poate aşa să pot povesti durerea din sufletul meu ( voi încerca, minute pe orange am). Problema e că , mie însumi îmi este greu să cred ceea ce mi se întâmplă; cum va putea interpreta altcineva situaţia? De multe ori mi-e milă de mine când îmi dau seama că simgura scăpare e trecerea în nefiinţă ( lucru care, până nu de mult, mă îngrozea).

Catalin Lazar 12:45am Nov 14
Trecerea in nefiinta nu este o solutie pentru problemele cu care va confruntati, acordati-va timp pentru a iesi din starea in care va aflati, e nevoie ca dvs. sa participati la propria revenire si sa va recastigati increderea in puterea pe care ceilalti o vad in dumneavoastra. Si nu va judecati foarte aspru, ar fi bine sa observati cum faceti, la ce va ganditi, ce va spuneti astfel incat sa pierdeti increderea in sine. Si nu ezitati sa apelati la un medic psihiatru sau la un psiholog atunci cand sunteti in dificultate.

Gabriela Iftode 6:25am Nov 14
Prima conditie pentru a putea fi ajutata este sa credeti ca exista cineva care va poate ajuta , chiar daca nu stiti cine si in ce fel vine ajutorul. A doua este sa solicitati ajutorul – daca nu spuneti concret ce situatii va apasa, nu stim cum sa va ajutam. De la tratamentul bioenergetic de acum cativa ani multe s-au schimbat, sunt metode de terapii care pot fi aplicate de la distanta, online, telefonic… Depinde de dumneavoastra sa faceti urmatorul pas.

Cristina H. B. Docan 6:27am Nov 14
Draga doamna, raspunsul domnului Lazar e mult mai mult decit pertinent, iar cuvintele "e nevoie ca dvs. sa participati la propria revenire" – cuprind o infinita intelepciune! M-as bucura sa intelegeti asa, din doua-trei cuvinte, esenta acestor mesaje: ca nu intimplator si, mai ales, nu degeaba (=pentru nimic) traversati aceasta perioada. Ea nu are legatura cu mediul in care traiti (desi stiu ca asa pare!), ci doar cu dumneavoastra si cu nevoia dumneavoastra de crestere umana, care …nu se poate realiza altminteri, decit in genul aceste conditii. Cit despre schimbarile care s-ar cere facute… Sintem oameni. Pe cine vedeti ca se schimba asa usor? Pina la schimbari in ceea ce faceti, aveti nevoie de o schimbare radicala a modului in care vedeti lucrurile – si, credeti, nu credeti, acest lucru e perfect posibil.

Botezat Radu 1:18pm Nov 14
daca va aflati/locuiti in Bucuresti va stau la dispozitie gratuit, macar pentru a sta de vorba 30 de minute… poate reusim sa scoatem ‘ceva’ la iveala care sa va ajute ;)

Terapeuti RO 9:14pm Nov 14
Raspuns: Vă mulţumesc…ştiu că aveţi dreptate…Ştiu că nu poţi fi ajutat atâta timp cât nu ceri ajutor…. Dar căpătasem cândva speranţa că,( deşi situaţia pare fără de ieşire şi că mult timp am tăcut ) am puterea să strig: ajutor!!! Şi părea că era cine să mă asculte şi să mă ajute. Şi chiar era! Dar situaţia e de aşa natură că, probabil, nu există rezolvare.
Am încercat să trec peste tot ceea ce mi se întâmplă; am mers la psihiatru când de fapt sunt convinsă că alţii ar fi trebuit să meargă; am stat de vorbă cu mai mulţi psihologi în speranţa că voi reuşi să accept măcar parţial ,,viaţa” pe care o am. Inutil!
Şi-atunci am tăcut din nou…am tăcut şi am suferit…nici de plâns nu mai pot, probabil din cauza antidepresivelor.
Însă acum v-am întâlnit şi… a apărur în sufletul meu o nouă licărire de speranţă; dar, ( vă rog din tot sufletul să mă iertaţi ), în acelaşi timp şi teamă …teama ca nu cumva să pierd din nou!
Mulţumesc din toată inima domnului Radu Botezat, dar nu sunt din Bucureşti…

Bogdan Bogdanovich 9:25pm Nov 14
20 de min de alergat pe zi, in fiecare zi…timp de 2 saptamani!(dupa aceaste 2 saptamani, evaluati dk situatia dvs s-a imbunatatit emotional) nu costa bani…limpezeste mintea si va poate regenera acea incredere erodata de visicitudini si viatza in general

Bogdan Bogdanovich 9:26pm Nov 14
(asta dk nu aveti afectiuni ce va impiedica sa practicati acest sport)

Botezat Radu 8:20am Nov 15
ar fi totusi de dorit sa gasiti un terapeut avizat cu care sa va si intelegeti/simtiti confortabil caruia sa ii vorbiti liber, poate, initial, doar pentru a va descarca

Gabriela Viziteu 9:58pm Nov 16
Nu găsesc…şi nici bani nu sunt; şi la urma urmei, nu doar de descărcare am nevoie. Ar fi suficient să privesc doar o clipă în jurul meu şi acea atmosferă nemaiponenit de insuportabilă să se reinstaleze peste sufletul meu mistuit de necazuri.

Ilona Ilona 6:56pm Nov 17
cauta-ma si am sa-ti fac tratament energetic de la distanta, dupa 2-3 sedinte sa-mi spui cum te simti ,si cu LIPSA BANILOR o sa te invat ce sa faci si o sa vina… te poop si te astept sa-mi dai un msj pe fb


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed