Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am amanat destul de mult momentul primului contact sexual, din cauza fricii ca nu pot trece prin asta.

Terapeuti RO 7:13pm Nov 8
Mesaj:

Am amanat destul de mult momentul primului contact sexual, din cauza fricii ca nu pot trece prin asta. Cred ca suna ciudat, poate nu sunt normala… Ce spuneti, am sanse sa ajung sa fac lucrul acesta fara prea multa panica? Cum as putea sa schimb aspectul acesta in viata mea? Sau, poate, asa va fi mereu… Multumesc, in caz ca ma intelege cineva si vrea sa ma ajute…


Ioana Predi 7:18pm Nov 8
Momentul primului contact sexual este investit cu dragostea, atractia fizica si respectul ambilor parteneri..Probabil inca nu ai cunoscut o asemenea situatie..Fii increzatoare, vei gasi un om minunat!

Alex Enache 7:26pm Nov 8
Din ce imi spui aici, si din ce inteleg eu, este ca ai o anumite frica in a incepe acest lucru, si oarecum este normal. Mai ales ca este vorba de primul contact sexual. Tot ce pot eu sa iti spun este sa faci ceea ce iti spune inima sa faci, atunci cand trebuie sa faci. Daca sigur vrei asta fao, lasa-te ghidata de suflet, pentru ca involuntar, tu stii cand este timpul potrivit, si persoana potrivita.

Al-atar Muna 7:31pm Nov 8
Inteleg ca pana acum nu ai avut contact sexual, din cauza fricii . Ce ganduri iti trec prin minte, ce simti cand te gandesti la actul sexual ??? Ce crezi / anticipezi ca se poate intampla ?? Atata timp cat actul intim se desfasoara cu persoana iubita si dorita de tine, panica nu si are locul

Diana Bordeianu 12:34pm Nov 9
E normal sa ai frica de necunoscut. Daca gasesti o persoana cu care te simti confortabil si te simti atrasa, atunci o sa te poti relaxa. Emotia e fireasca.

Terapeuti RO 11:57am Nov 11
Raspuns: Am meditat asupra raspunsurilor pe care mi le-ati dat legat de "frica de primul contact sexual". Cred ca am gasit doua explicatii, insa nu stiu cum sa trec peste ele. Prima ar fi frica de durere, pt. ca am inteles ca este o experienta nu prea placuta. A doua ar fi legata de purtarea prea putin tandra a prietenului meu. Am in minte anumite "pretentii" pe care as vrea ca partenerul meu sa le anticipeze si sa le indeplineasca. Dar, probabil, asta nu se va intampla niciodata. Tin foarte mult la crearea unui cadru romantic si la alte chestii pe care el ar trebui sa le faca, pentru ca eu sa fiu multumita si sa pot petrece o noapte adevarata alaturi de el. Poate ar trebui sa-i comunic asta, dar mi-ar fi placut sa le stie de la sine. Cer prea mult?

Al-atar Muna 12:03pm Nov 11
Fiecare dintre noi avem si traim experientele proprii, nu ne putem raporta la altii. Pretentiile pe care spui ca le ai, ar tr sa le comunici partenerului, poate el nu anticipeaza , gandeste-te, poate si el are anumite pretentii, ar fi minunat daca ati comunica in acest sens si nu numai. Succes, iubirea e minunata


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita