consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu a fost operat de deviatie de sept acum 3 ani. La vremea aceea mi-au spus doctorii ca daca se opereaza nu mai sforaie. Dar nu a fost asa. SFORAIE RAUUUUU, daca doarme pe spate, pe burta, intr-o parte …face ca un tractor.

Terapeuti RO 11:06pm Nov 11
Mesaj:
Buna seara

Am si eu o intrebare si VA ROG DIN SUFLET sa ma ajutati. Sotul meu a fost operat de deviatie de sept acum 3 ani. La vremea aceea mi-au spus doctorii ca daca se opereaza nu mai sforaie. Dar nu a fost asa. SFORAIE RAUUUUU, daca doarme pe spate, pe burta, intr-o parte …face ca un tractor. Eu stiu ca isi poate imbolnavii inima daca nu se rezolva problema. Dar mai grav este ca eu nu dorm decat 3-4 ore pe noapte. Simt ca NU MAI POT. Daca il misc tipa la mine ca-l deranjez…si atunci suport. Cand ajung la munca am ochii cat cepele, cand ajuns la ore 17.00 acasa fac treaba…deci iar nu dorm. In plus eu in 2003 am fost diagnosticata cu Hepatita C. Am facut tratament, sunt nedetectabil de atunci. Dar dr mi-a spus sa dorm 8 ore pe noapte. Iar eu NU DORM. In aceste conditii pot sa ma imbolnavesc datorita oboselii ??? MULTUMESC PT RASPUNS !


Catalin Lazar 12:29am Nov 12
Dormiti separat!

Umbra Unui Străin 1:54am Nov 12
Sau dopuri in urechi

Catalin Manoliu 5:29am Nov 12
din punctul meu de vedere ar trebui ca sotul dumneavoastra sa va inteleaga pt ca problema e la el, NU la dumneavoastra … aici ma refer la faptul ca il treziti in timpul noptii si tipa pt ca il deranjati

Catalin Manoliu 5:34am Nov 12
cele doua solutii spuse mai sus, sunt valabile … in primul rand trebuie sa va faceti curaj si sa.i spunti ce va deranjeaza la el si sa gasiti de comun acord solutia convenabila pt amandoi ;) succes si spor in toate

Panait Sorin 10:05am Nov 12
sau casti cu un mp3 si muzica relaxanta ;)

Catalin Lazar 10:39am Nov 12
Deci cum am putea noi ajuta-o pe doamna? ;)

Adrian Isacianu 12:14pm Nov 12
Catalin, virtual o putem ajuta oferindu-i doar sugestii, iar din lista ce o va face va alege pe aceea sau pe acelea care le poate operationaliza cat mai repede, mai eficient si cu rezultate asteptate si concrete. Ma mai gandesc ca nu are o singura camera.

Adrian Isacianu 12:18pm Nov 12
Nici nu se poate lipsi mult timp de ore suficiente de odihna pe timp de noapte si sunt mai mult decat convins ca stii ce efecte nedorite atrage si aduce aceasta penurie.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile