consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mamei mele (58 de ani) i-a fost detectata o tumora pe creier. Doctorii spun ca nu se poate opera, fiinde vorba despre un Glioblastom (cea mai agresiva forma de tumora), si ca mai are de trait 6 luni -1 an (ea nu stie asta, nu i-am zis). Exista terapii care o pot ajuta sa se vindece?

Terapeuti.ro 7:19am Oct 23
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua,
mamei mele (58 ani) i-a fost detectata o tumora pe creier. Doctorii spun ca nu se poate opera deoarece este localizata prea adanc. Biopsie nu s-a facut dar doctorii au zis ca cel mai probabil este vorba despre un Glioblastom (cea mai agresiva forma de tumora). Mama se simte oarecum bine, singurele simptome negative sunt: uneori se simte ametita, fara vlaga; nu prea are pofta de mancare (dar mananca) si chiar i se face foame cateodata, a slabit vizibil, si are probleme cu memoria pe termen scurt (din cercetarile mele, tumora este localizata in acea zona a creierului care tine de memoria pe termen scurt). Doctorul la care am fost ne-a indrumat catre chimio/radioterapie. Suntem sceptici in legatura cu aceste "tratamente" deoarece stim cum afecteaza organismul..
Mama mea inca duce o viata normala, gateste, se uita la tv, mai iese afara la plimbare, mai face treaba pe acasa. Nu putem accepta ideea ca mai are de trait 6 luni -1 an. (ea nici macar nu stie asta, nu i-am zis)

Va rog, daca exista terapii care o pot ajuta sa se vindece, sau daca cunosteti alte solutii, sa imi raspundeti la aceasta postare. Nu pot sa o vad pe mama cum se stinge usor in fata ochilor mei.


Caius Ionescu 9:17am Oct 23
Bineinteles ca ar fi util sa cereti si parerea altor medici. Din cate stiu exista o clinica in Turcia care se lauda cu rezultate "peste medie" in aceasta afectiune. Nu e o recomandare, doar o posibilitate de luat in calcul.

Elena Tudor 5:29am Oct 24
Reflexologia poate ajuta :)

Dana Rosu 1:54pm Oct 25
Recoman cu incredere terapia Bowen! http://www.bowtech.com.gr/ro/category/testimonials/

Irina Cohal 7:27pm Oct 25
Documentati-va despre noua medicina germanica.

Soare Fericire 11:10am Oct 28
https://www.youtube.com/watch?v=BUzEk8TLj7w

Psihologul Va Raspunde 7:28pm Oct 31
Nu exista terapii care sa o vindece, insa e posibil ca diagnosticul medicilor sa fie GRESIT. Dcaa s-a facut doar o investigatie imagistica, fara biopsie, exista cel putin 20-30% sanse ca diagnosticul sa fie eronat. Chimioterapia ar fi probabil o loterie in acest caz cu diagnostic incert, iar terapiile alternative o iluzie…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile