Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatMamei mele (58 de ani) i-a fost detectata o tumora pe creier. Doctorii spun ca nu se poate opera, fiinde vorba despre un Glioblastom (cea mai agresiva forma de tumora), si ca mai are de trait 6 luni -1 an (ea nu stie asta, nu i-am zis). Exista terapii care o pot ajuta sa se vindece?

Terapeuti.ro 7:19am Oct 23
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua,
mamei mele (58 ani) i-a fost detectata o tumora pe creier. Doctorii spun ca nu se poate opera deoarece este localizata prea adanc. Biopsie nu s-a facut dar doctorii au zis ca cel mai probabil este vorba despre un Glioblastom (cea mai agresiva forma de tumora). Mama se simte oarecum bine, singurele simptome negative sunt: uneori se simte ametita, fara vlaga; nu prea are pofta de mancare (dar mananca) si chiar i se face foame cateodata, a slabit vizibil, si are probleme cu memoria pe termen scurt (din cercetarile mele, tumora este localizata in acea zona a creierului care tine de memoria pe termen scurt). Doctorul la care am fost ne-a indrumat catre chimio/radioterapie. Suntem sceptici in legatura cu aceste "tratamente" deoarece stim cum afecteaza organismul..
Mama mea inca duce o viata normala, gateste, se uita la tv, mai iese afara la plimbare, mai face treaba pe acasa. Nu putem accepta ideea ca mai are de trait 6 luni -1 an. (ea nici macar nu stie asta, nu i-am zis)

Va rog, daca exista terapii care o pot ajuta sa se vindece, sau daca cunosteti alte solutii, sa imi raspundeti la aceasta postare. Nu pot sa o vad pe mama cum se stinge usor in fata ochilor mei.


Caius Ionescu 9:17am Oct 23
Bineinteles ca ar fi util sa cereti si parerea altor medici. Din cate stiu exista o clinica in Turcia care se lauda cu rezultate "peste medie" in aceasta afectiune. Nu e o recomandare, doar o posibilitate de luat in calcul.

Elena Tudor 5:29am Oct 24
Reflexologia poate ajuta :)

Dana Rosu 1:54pm Oct 25
Recoman cu incredere terapia Bowen! http://www.bowtech.com.gr/ro/category/testimonials/

Irina Cohal 7:27pm Oct 25
Documentati-va despre noua medicina germanica.

Soare Fericire 11:10am Oct 28
https://www.youtube.com/watch?v=BUzEk8TLj7w

Psihologul Va Raspunde 7:28pm Oct 31
Nu exista terapii care sa o vindece, insa e posibil ca diagnosticul medicilor sa fie GRESIT. Dcaa s-a facut doar o investigatie imagistica, fara biopsie, exista cel putin 20-30% sanse ca diagnosticul sa fie eronat. Chimioterapia ar fi probabil o loterie in acest caz cu diagnostic incert, iar terapiile alternative o iluzie…
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile