consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am aflat ca matusa mea are cancer de col uterin.

Terapeuti RO 11:05am Jun 19
Mesaj:
Buna ziua! Am si eu o problema …astazi am aflat ca matusa mea are cancer la col uterin c4 ..nu stiu exact ce inseamna deoarece ia nu a mai stat sa asculte sfatul medicului cand acesta i.a spus pacat ca sunte.ti tanara …maine se va duce la o biopsie …dar as vrea s stiu ce inseamna asta si daca se poate ajunge chiar si la deces ! Va multumesc!

Alina Ionela Cana 11:27am Jun 19
Poate te ajuta : http://www.romedic.ro/cancerul-de-col-uterin

Remus Sandu 12:20pm Jun 19
de fapt senzaţiile dureroase (în ultimă instanţă suferinţa) îţi oferă nişte inormaţii ca să treci iar pe o cale dreaptă. Te-ai stricat la burtă –> must cu lapte nu e combinaţie bună ! În cazul de faţă ideea ar fi că pentru cancer ajută foarte mult alimentele gătite fără foc, la fel şi restricţia calorică. http://ligiapop.com/?s=meniul+raw+food+pe+o+saptamana În plus, sunt multe cazuri de cancer cu progrese neasteptate sau chiar remisie totală pe baza LDN + acid alfa lipoic http://wp.me/p48646-3vY

Laurentiu Marga 1:41pm Jun 19
sunt mai multe cai de tratament.

Ioana Predi 8:04am Jun 22
Acel "c4" provine de la ex. Babes-Papanicolau. Intr-adevar, este situatia extrema a afectarii tisulare a colului uterin.Biopsia reprezinta extragerea unui (unor)fragment (e) din zona afectata si investigarea microscopica.In cazul in care se depisteaza neoplazie locala, se cerceteaza si eventualele metastazari la organele invecinate(uter, vezica, rect, etc.) sau la cele aflate la distanta(plamani, creier,etc.).Se impun solutii chirurgicale radicale- histerectomie totala cu anexectomie bilaterala, extiparea ganglionilor proximali, etc. Ulterior,se fac sedinte chimioterapice si/radioterapie. Tratamentul este complex si trebuie urmate fidel intructiunile medicului chirurg/ginecolog. Matusa are sansa ei …S-o valorifice!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile