Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatExista modalitati de tratare a fibromului uterin? Dimensiunile sunt mari, iar acupunctura nu a ajutat.

Terapeuti RO 10:45am Jan 2
Mesaj:
Buna ziua,Exista modalitati de tratare a fibromului uterin?
Dimensiunile sunt mari (aproximativ 10 cm in diametru), iar acupunctura timp de 6 luni nu a ajutat nici la oprirea dezvoltarii lui.Va multumesc.


Ioana Predi 12:21pm Jan 2
In situatia dvs., este indicata histerectomia totala (sau subtotala) sau embolizare. Daca amanati, intervin complicatiile (compresiune pe organele invecinate, anemie, degenerescente variate,etc). Consult ginecologic!

Anca D. Dincă 1:17pm Jan 2
operatie…

Doctorul Terapii Complementare 5:18pm Jan 2
Fara operatie exista fitoteraia! Încercați un tratament extern (comprese cu Tinctura de Rostopasca ( Chelidonium Majus) pe zona inferioara a abdomenului. Sanatate!

Remus Sandu 5:31pm Jan 2
În situaţia asta acupunctura e doar o picătură în ocean. Ca idee generală ajută foarte mult un program de viaţă sănătos, în care înlocuiţi boabele (sau făina) de cereale cu sucurile din planta verde, eliminaţi zahărul, lactatele şi alimentele superprocesate, reduceţi pe cele procesate. Dacă nu aveţi răbdare să creşteţi singura iarba, cumpăraţi pulbere uscată. Evident că asta nu e totul, există şi suplimente: enzime, antioxidanţi, probiotice. aveţi mai multe detalii aici http://tinyurl.com/ohkuceh

Remus Sandu 5:36pm Jan 2
În primă fază o astfel de intervenţie probabil că doar stagnează creşterea fibromului. Dar se poate afirma cu siguranţă că este absurd să acceptaţi operaţia în condiţiile în care mai consumaţi lapte, zahăr sau cereale http://wp.me/p48646-pC

Murgea Georgeta 6:52pm Jan 2
embolizare!!

Euromedicalserv Bacau 11:08pm Jan 2
Fiecare persoana in parte , daca va cauta va gasi si solutia , nu trebuie apelat imediat la interventie chirurgicala, sunt solutii pentru micsorarea fibromului uterin , cautati atent , inarmati-va cu rabdare si sigur veti gasi cel mai eficient tratament , recomandat cat mai natural posibil .
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile