implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatTamaia bobita este buna pentru faramitarea pietrelor la rinichi?

Terapeuti RO 8:21am Jun 5
Mesaj:
Buna ziua,ma numesc Gabi, sunt din Birlad, am suportat de curind o operatie pe rinchi, extragerea de pietre, si mai una mica pe rinchiul sting 5mm… am auzit ca tamiia bobita este buna pentru farimitarea lor, va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns in aceasta problema… si cum si cit trebuie facuta aceasta procedura…. si daca pot incepe imediat avind in vedere ca s-a intervenit cit de curind pe rinchi… Va multumesc. Nu am adresa de email….dar am o pagina de facebook.. va rog daca se poate si nu deranjez sa primesc printr-un mesaj raspunsul….numele pe facebook…GABI PELIN…multumesc mult.

Viorel Mocanu 9:36am Jun 5
Gabi la tine mergea usor o litotritie, este o procedura non invaziva cu care aveai sansa sa scapi de acele "pietre" de la rinichi… nu stiu cit ajuta treaba cu "tamaia" mai ales ca ce e la noi pe piata nu este "tamiie"… ci un amestec de substante nocive… Cu ani in urma cind eram copil am mers in Siria si acolo am vazut "tamiie" si e o problema ca distruge oasele daca intra in contact direct, deci nu trebuie sa atinga dantura ca ramii fara ea…. dar tot medical te sfatuiesc sa cauti o cale non invaziva si nu neaparat chirurgicala.

Invingem Stresul Impreuna 1:59pm Jun 5
Tamaia e toxica, daca o inghiti… deci lasa auzit-ul…

Aniela Lucian 8:08pm Jun 5
FARA tamiie…. nu este vorba de acea tamiie care se poate gasi in Romania, oricum. Iar din cea care este buna, nu ajungi la ea (pe linga ca e scumpa, se gaseste foarte rar, si … doar elitelor…. imi pare rau, dar asta e adevarul, nu ca sa te descurajez….)…. pina acum, ai cam facut ce era de domeniul medicinei alopate, asa ca…. rabdare! Eventual vezi si revista "Formula AS", poate te ajuta cineva cu un sfat mai specializat in domeniul naturist….. Sanatate!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile