consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am mostenit un tremur al mainilor de la mama, iar baiatul meu l-a mostenit si el. Exista vreo solutie pentru acest “tremur familial” care se accentueaza cand am emotii sau sunt obosita?

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna seara. Am mostenit un tremur al mainilor de la mama, si din pacate si baiatul meu de 21 de ani l-a mostenit(de la mine). Am consultat un doctor neurolog si mi s-a recomandat sa nu iau medicamente deoarece tratamentul trebuie luat toata viata. Poate exista o alta solutie pentru acest “tremor familial” care se accentueaza cand am emotii sau sunt obosita.
Va multumesc!

Cred ca tot la un neurolog gasiti cele mai bune raspunsuri. Daca este intr-adevar o problema genetica un psihoterapeut poate sa va ajute doar sa depasiti aceast mic inconvenient, nu sa il inlaturati. Cred ca ar fi important sa ii aratati fiului dvs. ca este posibil sa aiba o viata implinita chiar daca nu este “perfect”.
Ca sa rezolvi o situatie, e bine sa cunosti CAUZELE ei profunde, subconstiente. Poate fi o problema neurologica, una genetica, sau poate fi o anxietate mascata, care se poate elimina. Insa diagnosticarea exacta a cauzei va da raspunsul, daca se poate elimina, tine sub control, sau doar accepta situatia.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier