consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 15 ani si sunt la liceu, la profil de filologie bilingv. Problema este ca simt ca nu am facut alegerea corecta si as vrea sa ma mut la profil de stiinte ale naturii.

Terapeuti RO 2:02am Oct 29
Mesaj:

Buna ziua! Am 15 ani si sunt la liceu, la profil de filologie bilingv. Problema este ca simt ca nu am facut alegerea corecta si as vrea sa ma mut la profil de stiinte ale naturii. Ma supara si profesoara de romana care nu este prea prietenoasa si din cauza asta sunt deprimata si am tendinta sa plang tot timpul. Nu stiu ce sa fac si chiar am nevoie de ajutor. Va rog! Dati-mi un sfat…


Cristian Munteanu 6:26am Oct 29
In primul rand sa comunicati cu cineva aceste ganduri care va framanta: cu parintii, cu prietenii, …, cu cineva in care aveti incredere ca va asculta cu adevarat. ;)

Botezat Radu 7:49am Oct 29
cel mai direct ar fi o discutie serioasa cu parintii, carora sa le prezinti viziunea si dorinta ta. Oricum ei sunt cei care pot face transferul ;)

Gabriela Iftode 6:14am Oct 30
Daca profesoara de romana ar fi mai prietenoasa, ti-ai mai dori sa schimbi profilul? Inchide ochii si imagineaza-ti ca profesoara este asa cum ai vrea tu…te mai supara ceva la situatia actuala? Tu, cu ajutorul parintilor, poti schimba oricand profilul….si acum, si peste 1 an….si profesori mai putin prietenosi pot fi si la alt profil. Tu poti fi atenta la ore si poti invata materia ….felul in care se comporta profesorii e problema lor. Si ei pot avea probleme, de aceea pot fi mai putin prietenosi….dar nu tu le poti rezolva problemele lor. Scoala si profesorii sunt importanti, dar nu sunt viata ta! Parintii sunt cei care te pot ajuta cel mai mult, daca le acorzi increderea si esti foarte sincera cu ei. Ei te iubesc oricum!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile