consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt insarcinata si am inceput sa fiu foarte nervoasa. Ma deranjeaza orice imi spun cei din jur, analizez orice vorba si apoi incepe sa mi se faca rau.

Terapeuti RO 8:15am Aug 19
Mesaj:
Sunt insarcinata,am inceput sa fiu foarte nervoasa ma deranjeaza orice imi spun cei din jur,analizez orice vorba mi se spune si apoi incepe sa mi se faca rau mi se agita bebelusi ca am gemeni si ma simt rau am fost la control la doctorul meu si el a incercat sa imi spuna ca din punct de vedere medical sunt ok ca nu trebuie sa mai fiu nervoasa dar starile astea parca nu mai le pot controla ce sa fac ca nu mai pot dormi ma apuca tot felul de ganduri noaptea parca as bea redbull asa agitata ma simt si nu ma pot controla.va rog sa ma ajutati cu un sfat

Remus Sandu 9:16am Aug 19
dacă aş fi în locul dvs, aş evita RedBull sau cafeaua, la fel ca şi alcoolul. Puteţi menţiona şi ce include dieta dvs, aveţi surse de omega 3 şi vitamina E ? În rest, aţi mai folosit anticoncepţionale în ultimii ani ? Pentru că:”Excesul de cupru este de asemeni întâlnit frecvent la adulţi, în special femei. Din nou, estrogenul este un important factor contributiv, din cauza strânsei asocieri dintre cupru şi estrogen. Suplimentar creşterii normale a estrogenului în ciclul menstrual, estrogenul tinde să crească în al treilea trimestru de sarcină, contribuind astfel la depresia post-partum şi alte probleme psihologice la unele femei. În plus, femeile (şi fetele adolescente) care folosesc ‘pilula’ pentru contracepţie, cresc cantitatea de estrogen în sistem. Ceea ce este strâns corelat cu tendinţa de a experimenta depresia, tulburarea de panică, şi tulburarea obsesiv compulsivă.”

Citeşte mai mult: http://wp.me/p48646-3u6


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:25am Aug 19
poate va poate recomanda medicul Dvs un coleg psihiatru care sa va prescrie un tratament adecvat. Succes!

Neli Pena 10:49am Aug 19
Daca analizele dvs. sunt in regula, mergeti de urgenta la psiholog.Este adevarat ca sarcina implica foarte multe transformari dar mi-e teama sa nu riscati sa va alegeti cu vreo tulburare emotionala. Aveti incredere. Nu implica tratament medicamentos, doar evaluare,psihoterapie sau consiliere dupa caz. Va sugerez sa mergeti impreuna cu partenerul dvs. Toate bune!

Carmen Caramlau 7:05pm Aug 19
Poate fi o dereglare hormonala, dar problema poate fi mai adanca decat la prima vedere. Ganditi-va la cei ce va inconjoara si va intoxica cu idei de genul: “sarcina dubla e problematica din fire, e normal sa-ti fie rau, ar trebui sa te inteleaga si sa te suporte si el (ei)…” Sarcina dubla nu e neaparat cu probleme, nervii nu trebuie neaparat sa fie intinsi la maxim, comportamentul si programul nu ar trebui sa vi se altereze… Odata ce nasteti, stresul va fi mai mare, veti dormi si mai putin, veti fi slabita si un pic depresata. Trebuie sa va controlati de pe acum nervii, dieta, programul, pentru ca veti avea nevoie – in primul rand pentru minunile care se vor naste – sa fiti puternica, calma, vesela, inconjurata de oameni care vor dori sa va ajute. Puteti face aceasta schimbare prin ajutor de la medicul de familie, prin psihoterapie (sau alt fel de terapie), dar in primul rand prin vointa proprie si consecventa.

Clau Anki 8:07pm Aug 20
Mergeti la un psihoterapeut, pentru ca daca acum va simtiti asa, riscul de depresie postpartum creste (dupa nastere).


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile