Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSora mea a fost diagnosticata cu tulburari psihice delirante persistente, dar nu crede ca este bolnava si nu accepta niciun fel de tratament.

Terapeuti RO 7:44am Sep 11
Mesaj:
buna ziua.sora mea are 43 de ani a fost diagnosticata cu tulburari psihice delirante persistente.nu este deacord si nu crede ca este bolnava.nu accepta nici un fel de tratament.i s-a prescris haloperidol si alte medicamente.locuieste singura.nu lucreaza,este expert-contabil .a reziliat toate contractele fiind convinsa ca are de incasat multi bani facindu-i proiecte unui miliardar.intrebarea mea este daca nu va lua tratament ce se va intimpla?boala va inainta.cit de tare se poate agrava.?medicii au spus ca va trebui sa ia calmante toata viata si nu exista medicamente care sa o readuca cu picioarele pe pamint.banii care ii trimit sa manince ii cheltuie pe tigari si coca-cola.maninca putin.va rog da ti-mi un raspuns.sunt plecata din tara o ajut prin prieteni si trimitindui bani sa se intretina.la revedere.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:07am Sep 11
problema este ca daca nu ia tratament… boala continua si se agraveaza. Cu tratament poate fi tinuta sub control in functie si de gradul la care s-a ajuns. Ce puteti face este sa discutati cu un avocat si sa incepeti demersurile de internare fortata, in idee ca poate prezenta un pericol pt sine si/sau cei din jur. Succes!

Remus Sandu 10:36am Sep 11
Haloperidol este un medicament cu foarte multe efecte secundare. Comentariul de aici ar putea oferi nişte informaţii importante http://tinyurl.com/qdrptkx De citit şi ‘ARTICOLE SIMILARE’Ar trebui să găsiţi un medic care urmăreşte şi diagnosticul diferenţial. Adică se pot face analize pentru intoleranţe alimentare, toxicitate a metalelor grele (plumb şi cupru de ex), identificarea unui eventual sindrom de malabsorbţie, candida, paraziţi intestinali (giardia ?), infecţioşi, de ex. Toxoplasma, etc. Ar trebui ştiut şi nivelul de colesterol total, vitamina B12, valorile scăzute fiind uneori asociate cu tulburări psihiatrice. Anemia ar putea fi un indiciu nespecific pentru boala celiacă, o cauză cunoscută pentru problemele psihice.Apoi, pot fi încercate nişte suplimente de calitate pentru reglarea unor posibile deficienţe nutritive
: omega 3 cu vitamina E în doze mărite, vitamina C, magneziu, zinc, Complexul vitaminelor B (în special B3 şi B6 în doze mărite), seleniu, probiotice, enzime digestive, inositol.

Adică sunt nenumărate căi prin care această situaţie ar putea fi abordată, numai să găseşti un specialist realmente interesat să practice medicină. Iată ce poate face o simplă dietă: http://tinyurl.com/noj2k7d

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile