consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mi se intampla sa mi se blocheze mintea pe un anumit gand.

Terapeuti RO 8:36am Aug 6
Mesaj:
Buna ziua! Am o anumita problema,si as vrea sa ma ajutati va rog frumos daca puteti.Mi se intampla in unele zile,nu chiar zilnic,dar destul de des,sa mi se blocheze(ca sa zic asa) mintea pe un anumit gand,adica,daca de exemplu am o nelamurire asupra unui anumit lucru (nesemnificativ,banal) mintea imi ramane la acel lucru, si am o emotie,o senzatie aiurea rau,care ma slabeste de forta,si ma "convinge" ca sa zic asa,sa ma gandesc in continuare la acel anumit lucru,sau ceva asemanator, chiar daca am ajuns la o concluzie.
Sper sa ma puteti ajuta,daca puteti sa ma ajutati va voi fi foarte recunoscator,as vrea sa scap de asta.Va doresc o zi placuta,si va multumesc foarte mult de atentie,sper sa nu radeti de mine,dar chiar daca suna amuzant poate,pentru mine nu e deloc asa.Multumesc de atentie!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:40am Aug 6
va recomand sa mergeti cateva sedinte la un psiholog si sa discutati cu el mai pe larg despre aceasta problema a Dvs. Succes!

Is Is 8:44am Aug 6
o solutie de moment este sa nu mai trageti nici o concluzie. Mai bine treceti la fapte, experimentati ceea ce ganditi. Eu cred ca este un sabotaj, ceea ce faceti nu este conform cu ceea ce simtiti si cu ceea ce ganditi. Va desconsiderati cand spuneti ca sunt lucruri nesemnificative, apoi va e teama sa nu rada cineva de dvs. In fata lui Dumnezeu suntem toti egali. Tineti minte asta!

Alexandra Badau 10:06am Aug 6
Ceea ce descrieti poate fi inceputul unui mod obsesiv-compulsiv de abordare a vietii, sau nasterea unei fobii. Ajutorul unui psiholog este important. Cu cat mai repede cu atat mai bine pentru a nu permite extinderea acestui mod de a gandi in diverse aspecte ale vietii. Curaj si succes ! Se vindeca si nu doare ci elibereaza !


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile