implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatM-am indragostit de un barbat de 37 de ani, care nu a mai fost casatorit, sta cu parintii si a avut putine relatii. Este introvertit, scriitor si nu-mi spune niciodata de ce e suparat…

Terapeuti RO 10:20am Oct 27
Mesaj:
Buna ziua.

Am cunoscut de 2 luni un barbat(37ani) de care ma indragostesc usor,usor. Eu am 42 ani,sunt foarte deschisa cu el, extrovertita. El e putin mai diferit, nu a fost casatorit, sta cu parintii si a avut putine relatii, nu prea lungi, de cateva luni. Este introvertit, scriitor, si se inchide in el, uneori nu-mi scrie 1-2 zile, cand se supara nu-mi spune ce l-a suparat, doar spune ca-l doare capul sau e obosit. Pentru mine e foarte greu ca sa nu stiu ce are, uneori ma intreb daca ma mai vrea? Nu stiu cum sa ma port cu el, e foarte ciudat, retras, uneori timid chiar. Va rog ajutati-ma cu un sfat. Multumesc.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 12:05pm Oct 27
incercati sa vedeti daca ritmurile Dvs se potrivesc, daca sunteti compatibili existential. Degeaba va doriti o relatie cu o persoana care , poate, nu si-o doreste sau care nu este in stare de asa ceva. Succes!

Daniela-Monica Guzu 12:56pm Oct 27
Si totusi ce te-a atras la el? Ai spus ca te indragostesti? De ce anume?
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile