consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De 3 ani sufar de tinitus (acufene), aparut dupa mersul in cluburi. Sufar si de tulburari obsesiv-compulsive.

Terapeuti RO 10:24am Jul 21
Mesaj:
Buna ziua. De 3 ani sufar de tinnitus (acufene) care mi-au aparut dupa mersul in cluburi. Dupa ce am luat o pauza si m-am obisnuit cu acufenele am reluat acest prost obicei, datorita si anturajului intr-o mare masura. Cum ma invita cineva intr-un loc zgomotos pub/club eu nu puteam/nu stiam sa refuz. Pana luna trecuta cand mi s-au agravat de imi afecteaza viata de zi cu zi. Sufar si de tulburari obsesiv-compulsive. Care ar fi problema la mine de nu m-am putut controla si mi-am facut rau cu buna stiinta?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:30am Jul 21
daca aveti o tulburare obsesiv-compulsiva diagnosticata psihiatric atunci multe altele au sens. Va recomand un consult psihiatric (eventual cu tratament pt OCD) sustinut de psihoterapie. Succes!

Viorel Mocanu 10:46am Jul 21
Nu cluburile strica functionarea corecta a analizatorului acustic.. ci presiunea bass-ului… ce descrieti acolo e o "dereglare" a componentelor urechii interne.. SFAT: un examen de specialitate ORL intr-o clinica specializata ca nu cumva compumentele din urechea interna sa nu se fi miscay din pozitia lor fiziologica – acele acufene descriu o vibratie permanenta dincolo de timpan…

Carmen Badea 1:04pm Jul 21
Din moment ce stiti cum se numeste afectiunea de care suferiti, inseamna ca ati primit deja un diagnostic. Deci problemele necesita o abordare complexa : consult si tratament psihiatric, examen ORL si, nu in ultimul rand, psihoterapie.
Va urez succes si vointa maxima !

Carmen Caramlau 4:15pm Jul 21
Cum de nu v-ati putut controla? Sigur raspunsul il cunoasteti si singur. Ganditi-va la alte obiceiuri nesanatoase pe care le aveti si la momentele in care ati decis sa le pastrati, in pofida tuturor argumentelor. Veti gasi un tipar dupa care va conduceti viata, tipar pe care nu-l puteti schimba decat in mod constient, dupa ce il descoperiti si recunasteti. Faceti asta fie singur, fie la terapie. Va va ajuta pe termen lung.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 1:38pm Jul 22
ar fi totusi bine sa urmati un tratament adecvat minim 3 luni (spre 6 luni)… nu exista solutii rapide. Insistati!

Carmen Caramlau 1:48pm Jul 23
Problemele se pot rezolva, dar, daca vedeti ca nu va descurcati de unul singur, cereti ajutor specializat. Nu mai amanati.

Remus Sandu 3:42pm Jul 23
Dacă aveţi un deficit de zinc, ar putea fi exces de cupru. http://wp.me/p48646-3SG Cât despre TOC, unele persoane au deficit de B12. http://wp.me/p48646-1s1 Astea sunt doar câteva idei la repezeală, dar trebuie să vă informaţi în timp ce soluţii ar mai putea fi eficiente, de ex. inositolul.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed