consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am suferit de atacuri de panica timp de cativa ani, teama mea principala fiind moartea. Acum imi este frica sa nu isi dea seama iubitul meu si sa imi puna eticheta de nebuna.

Terapeuti RO 10:46am Jun 10
Mesaj:
buna. am suferit de atacuri de panica timp de cativa ani,teama mea principala era moartea insa am reusit sa le depasesc intr-un fel realizand ca nu voi muri de la ele. Acum insa am alta problema imi este frica sa nu fac atac de panica in preajma persoanelor importante pentru mine ,cum ar fi iubitul meu, imi este frica sa nu isi dea seama si sa imi puna eticheta de nebuna si sa ma paraseasca.Tin sa precizez ca am mai avut atacuri de panica in preajma lui dar niciodata nu si-a dat seama,insa totusi am asa o frica sa nu isi dea seama.Tin sa precizez ca am aceasta teama doar de persoanele importante pt mine imi este frica sa nu ma judece sau sa ma paraseasca.as dori o parere despre ce ar trebui sa fac multumesc

Botezat Radu 10:50am Jun 10
atacurile de panica nu fac pe nimeni ‘nebun’, sunt doar o forma puternica a anxietatii. Va recomand sa discutati cu un psihiatru care sa va dea eventual un tratament adecvat, plus niste sedinte de psihoterapie pt a putea aprofunda semnificatia acestor anxietati. Succes! ;)

Camy Kamy 10:54am Jun 10
Te-ai gandit sa-i povestesti prietenului? Poate ca acesta te va intelege si astfel vei scapa de aceasta teama.

Florin Panoiu 7:48pm Jun 10
Psihoterapie. Pe langa atacurile de panica, pare ca ai anumite particularitati mai profunde care-ti creeaza printre altele si dificultati de relationare.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile