implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 26 de ani si sunt singur pentru ca am un tata alcoolic si mi-e frica sa nu ajung ca el. In plus, mi-e frica sa aduc o fata acasa, pentru ca daca prinde vreun scandal o sa ma paraseasca.

Terapeuti RO 8:52am Sep 23
Mesaj:
Buna ziua. Numele meu este Adrian, am 26 de ani, sunt singur si nu reusesc sa gasesc nici o fata pentru o relatie. Ce pot sa va spun e ca am un tata aproape alcoholic, care pare cel mai de treaba om din lume cand e limpede dar care face un scandal incredibil cand bea. Acum sunt plecat la munca in strainatate desi am facut o facultate si am absolvit-o cu note foarte mari. Simt ca nu mai resizt cand aud ca iar a facut scandal, mi-e frica sa nu ajung ca el, mi-e mai frica sa aduc o fata (daca o fi vreodata, am dubii ca o sa gasesc vreo fata sa ma placa) acasa sa ii cunoasca pentru ca daca prinde vreun scandal o sa ma paraseasca. Intrebarea mea sunt eu paranoic, nu ar trebui sa ma mai consum asa mult pentru ce se intampla in familie, ar trebui sa imi vad de viata mea?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:02am Sep 23
este firesc sa suferi pt familia ta si este dreptul tau sa incerci sa faci ceva pt ei, insa pana la un punct. Tatal tau, chiar daca este alcoolic, este un adult care poate si trebuie sa ia decizii singur. Incearca sa discuti cu el intr-un moment bun si sa ii spui ce nevoi ai tu… ce se intampla cu tine… ce frici ai, etc. Oricum trebuie sa iti vezi de viata! Succes!

Cristina Cristea 10:36am Sep 23
Ti-ai raspuns singur , trebuie sa-ti traiesti viata .Cauta o fata , nu vad de ce nu , si abia apoi sa-ti pui intrebarile acelea .Ai mai multa incredere in oameni . De fapt, cred ca pe tine te deranjeaza problema cu tatal tau si aduci in fata acel ,,daca am o prietena cum o prezint parintilor mei" .Rezolva-ti conflictele interioare cu ajutorul unui psiholog. Bafta!

Aniela Lucian 12:52pm Sep 23
Evita sa duci fetele acasa, daca nu este necesar. Altfel, vei avea probleme. Dar alta problema nu cred sa ai…. in mod sigur, nu esti paranoic, doar supraanalizezi problemele, cum ar face-o orice om cu inteligenta ta. Succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile