consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 23 de ani si o problema cu a duce lucrurile pana la capat.

Terapeuti RO 8:11am Aug 11
Mesaj:
Buna ziua. Am 23 de ani si am o problema cu a duce lucrurile pana la capat(sau cel putin asa cred).De mic copil am visat sa devin afacerist sau inventator.De multe ori aceste vise erua interconectate(descoperind ceva nou/sau revolutionand ceva existent il puteam comercializa pentru obtinrea de profit,faima si putere).Cu trecerea anilor am ramas cu acest vis/e insa am inceput sa acord o importanta mai scazuta scolii(credeam/cred ca scoala nu te invata cum sa devii un om de succes,realizat),in sensul ca eram atent doar la materiile care imi placeau,dar si fata de unele dintre aceste materii imi pierdeam interesul (nu neaparat definitiv ci momentan)daca vedeam ca sunt mai bun decat profesorul.Cu toate acestea am dezvoltat cateva programe de calculator,dar si roboti,insa sunt nemultumit pentru ca inafara de cateva diplome nu mi-au adus nimic real(nici recunoasterea de care speram dar nici pe plan financiar).Dupa o perioada am incercat sa deschid cateva firme in acest domeniu dar fara succes. In cele din urma am luat o pauza,insa dupa aceasta pauza in loc sa realizez ceva productiv,am apucat pe o cale gresita, in care faceam tot felul de lucruri ilegale nu neaparat pentru a obtine bani ci pentu a imi testa limitele.Eram constient de riscurile si/sau consecintele la care eram supus,nu eram mandru de ceea ce faceam, dar tot am facut-o.Dupa aceasta perioada am revenit pe un curs normal,in care am incercat din nou sa fac totul din punct de vedere legal,insa momentat nu am reusit.Acum ma gandesc sa iau o noua pauza.Multumesc

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:19am Aug 11
noi cu ce va putem ajuta?

Carmen Caramlau 8:36am Aug 11
Sunt oameni care viseaza si oameni care fac. Nu e rau sa faci parte din niciuna din aceste categorii, atata timp cat nu-ti doresti sa faci parte din cealalta categorie. Sunt unii care aleg o cale si merg pana la capat. Sunt altii care viseaza toata viata si ajung sa-si verse frustrarile pe ei insisi sau pe altii. Pana la urma e alegerea ta. Daca simti ca e ceva ce-ti lipseste, contacteaza un terapeut pentru cateva sedinte, in care sa te lamuresti de unde provine acest tipar de comportament despre care ne-ai povestit, si cum sa-l inlocuiesti cu comportamentul dorit de tine.

Invingem Stresul Impreuna 1:12pm Aug 12
Afacerile necesita experienta. Ideea in sine e insuficienta. Aplicarea ideilor in practica necesita echilibru interior, orientare spre scop, motivatie… Iar astea se pot descoperi si activa cu ajutorul unui business coach.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile