consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am ajuns la cel mai bun liceu cand aveam 15 ani, nu mi-a placut prima clasa, am schimbat-o cu alta, in a 10-a m-am transferat la alt liceu, dar nu m-am adaptat, in a 11-a am ales un alt liceu…

Terapeuti RO 7:23am Jun 26
Mesaj:
Am ajuns la cel mai bun liceu cand aveam 15 ani, nu mi-a placut prima clasa, am schimbat-o cu alta, in a10a m-am transferat la alt liceu, dar nu m-am adaptat, nu am fost primita prea bine, in a11a am ales un alt liceu pe care l-am intrerupt din cauza banilor si problemelor de familie..oricum nu reuseam sa ma adaptez, nu imi placeau deloc colegii nicaieri! Acum mai am un an si termin la FR si e mult mai bine, insa imi e teama ca oamenii ma judeca si nu vor intelege ca eu chiar am probleme emotionale .. uneori am impresia ca o sa ma sinuicid din cauza faptului ca am schimbat atatea licee si nu m-am adaptat!
Ma simt foarte ciudat fata de unii oameni care ma cunosc, poate rad ca am schimbat atatea medii insa eu chiar nu ma acomodam, sunt o persoana foarte dificila. Ce este de fcaut, sunt in depresie si nu reusesc sa imi revin, doar mami ma mai tine in viata in rest nu mai gasesc nimic ..Ce e de facut?

Botezat Radu 7:26am Jun 26
ia-o pe mama ta si gasiti un psiholog/psihoterapeut cu care sa stai/stati de vorba despre ce se intampla cu tine si incercati sa gasiti noi strategii de adaptare, avand in vedere ca cele pe care le-ai cumulat pana in prezent nu iti sunt de folos cum ti-ai dori. Succes!

Muscuri Odette 6:31pm Jun 26
Draga domnisoara, intereseaza-te la Casa de Asigurari de Sanatate ce psiholog clinician din localitate are contract-cadru cu un medic. Ceri de la medicul de familie trimitere catre acel medic si prin el vei ajunge la psihologul clinician ,ca sa nu mai platesti sedintele caci am inteles ca in aceasta perioada de disconfort ai avut si probleme financiare. Specialistul te va indruma si-ti vei rezolva problema.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile