implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat


Mereu am fost un copil eminent, dar groaza si teama imi inunda mintea, ma gandesc adeseori ca daca acum am o teama atat de mare, in momentul examenului ce voi face?

Terapeuti RO 8:50am Sep 23
Mesaj:
Buna ziua, am o problema cu stapanirea emotiilor. Anul acesta am capacitatea si eu ma gandesc cu groaza la rezultatul pe care il voi lua. Mereu am fost un copil eminent, dar groaza si teama imi inunda mintea , ma gandesc adeseori ca eu daca in prezent am o teama atat de mare ,dapai in momentul examenului . Ma gandesc daca nu voi intrala profilul dorit, daca nota mea va fii slaba.. ce voi face? am nevoie de un sfat cum sa-mi stapanesc emotiile si sa fiu sigura pe mine, pentru ca nu stiu cum.Multumesc! o zi buna!

Mihaela Comisel 9:23am Sep 23
Decat sa te intrebi ce vei face atunci, mai bine incearca sa vezi ce poti sa faci acum, adica INVATA ca sa stapanesti materia. Atunci iti va mai scadea anxietatea de performanta! Daca crezi ca nu poti sa inveti, asta inseamna cu totul altceva (lipsa de concentrare) si atunci ai nevoie de un sprijin psihologic.

Cristina Cristea 10:24am Sep 23
Ai sa vezi ca , in timpul examenului , emotiile se estompeaza sau dispar , acum tu ai in minte un posibil esec , nefondat pana la urma . Invata bine , apoi mai si relaxeaza-te, in ultima zi inaintea examenului , se recomanda sa te relaxezi si sa te odihnesti bine . Spune-ti ca totul va fi bine , vei lua cu brio si ca gandurile negative sunt nefondate . Nu uita de respiratie , respira adanc ,relaxeaza. Bafta !

Dana Dumitrescu 12:58pm Sep 23
in preajma unor examene sunt mari emotii . Si mai ales in fata acestui prim examen al vietii! in fiecare zi , in fata oglinzii repeta-ti cat esti de bun . Si binenteles fii la fel de eminent . Efectul este garantat .


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile