consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De putin timp, am avut momente in care efectiv am uitat ce activitate am desfasurat “ieri” sau unde am pus un obiect, m-am balbait in exprimare, nu intelegeam mesajul transmis de persoana cu care comunicam, cu toate ca o auzeam perfect, insa totul era un amalgam de cuvinte inteligibile, ca ulterior sa am o durere de cap corelata cu stari de voma, ameteala, tensiune scazuta, 8 cu 5.

Terapeuti RO 7:10pm Nov 8
Mesaj:

Buna dimineata, de putin timp lucrez ca asistent social la un centru pentru varstnici. Mediul si atmosfera din centru este specifica acestei categorii de beneficiari, nu sunt probleme care sa ma solicite emotional insa singurul incovenient, de care am stiut de la inceput, este faptul ca fac naveta zilnic cca 120km, dus-intors. De putin timp, sa fie aproximativ 2 luni, am avut momente in care efectiv am uitat ce activitate am desfasurat "ieri" sau unde am pus un obiect, m-am balbait in exprimare, nu intelegeam mesajul transmis de persoana cu care comunicam, cu toate ca o auzeam perfect, insa totul era un amalgam de cuvinte inteligibile, ca ulterior sa am o durere de cap corelata cu stari de voma, ameteala, tensiune scazuta, 8 cu 5. Tot in acea perioada au existat neintelegeri familiale, iar ca totul sa fie "perfect" am fost apostrofata de director pentru ca as da dovada de iresponsabilitate datorita faptului ca plec zilnic din cadrul centrului cu jumatate de ora mai devreme, la acea ora am ultimul mijloc de transport spre casa, in fiecare dimineata ma trezesc la ora 4, plec la ora 5 si ajung acasa la ora 17.
Intrebarea mea este: "Simptomele pot fi atribuite stresului, solicitarii fizice sau pot fi de natura neurologica?"
Va multumesc pentru disponibilitate.


Al-atar Muna 11:03am Nov 9
Ar fi indicat sa va faceti si un control la medicul de specialitate. Din cate inteleg ai o nemultumire cu drumul zilnic care se pare este destul de istovitoare pt tine. Toate reactiile pe care le mentionezi, sunt raspunsul la nemultumirea fata de naveta zilnica.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile