Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Parca nu ma mai regasesc si parca nu mai sunt eu, cea care ma stiam…

Terapeuti RO 9:30am Mar 3
Mesaj:
Buna ziua….am 19 ani si am terminat liceul acum 2 ani cu medie mare, bacul la fel l-am luat tot cu nota mare si visul meu era evident sa ajung la facultate. Prima data decizia a fost mai mult a parintilor nu am putut rezista acolo si m-am retras urmand ca in urmatorul an sa ma inscriu unde credeam eu ca este bine dar departe de casa insa dupa ceva vreme am realizat ca nici acolo nu pot sta. Si acum ma intreb oare ce s-a intamplat cu visele mele si cu tot ce vroiam eu sa fac sitind sa dau vina pe departarea de casa….imi este foarte greu pentru ca lasand parerea celorlalti la o parte eu ma simt foarte prost…parca nu ma mai regasesc si parca nu mai sunt eu cea care ma stiam.

Viorel Mocanu 10:20am Mar 3
Nimic in viata nu se face fara sacrificiu… orice om isi face anumite planuri pentru viitor insa ele trebuiesc privite intr-un mod realist… tu, te cunosti cel mai bine, stii ce poti si ce vrei… daca “ce vrei” este sustinut de “ce poti” mergi mai departe…. daca nu… cauta sa privesti lucrurile stind “cu picioarele pe pamint”…

Consiliere Psihologica Anna Ri 8:31pm Mar 3
cred ca problema este in a alege intre ceea ce-si doresc parintii tai pt tine si ceea ce-ti doresti tu sa faci. iar tu poate simti sa iti sacrifici visele pt a urma ceea ce-si doresc parintii pt tine. de ce te simti prost lasand la o parte parerea celorlalti? poti incerca sa vorbesti deschis cu parintii tai si sa le spui aceste lucruri… spui ca nu te regasesti, pt ca probabil este momentul sa te regasesti, din copilul care simte sa-si sacrifice parerea in favoarea celorlalti, in tanara care isi afirma propriile pareri… curaj in a vorbi despre dorintele si visele tale!

Claudia Olareanu 7:45am Mar 4
Ai putea reveni cu un mesaj în care să ne dai mai multe detalii despre neputința de ” a sta” acolo? Cum ai resimțit neputința asta? Cum s-a manifestat?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita