consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mi-a aparut pe gat o eruptie.

Terapeuti RO 4:11pm Dec 30
Mesaj: Buna, de 3 zile ma confrunt cu o problema. Alaltaieri pe la amiaza m-a apucat o mancarime la nivelul gatului. Mai spre seara, constat ca mi-a aparut pe gat o eruptie cred, nu stiu cum sa descriu dar daca imi dati un e-mail pot sa va arat o poza. Am fost la farmacie sa intreb ce este, insa femeile nu au stiu sigur. Le-am spus ca m-am dat cu aciclovir si ca s-a remediat; nu cu mult, dar s-a remediat. Ele mi-au zis ca s-ar putea sa fie herpes dar nu am mai auzit de asa ceva in viata mea . Imi puteti explica va rog ce ar putea fi si cum sa tratez cauza? Daca aveti nevoie de poze va rog sa imi spuneti o adresa de e-mail pe care sa le trimit. Multumesc anticipat !

Botezat Radu 5:11pm Dec 30
cel mai eficient ar fi sa mergeti la un specialist

Alex Enache 9:13pm Dec 30
Nu va mai dati cu toate lucrurile fara sa stiti pe ce afectiuni aplicati. Poate sa fie o iritatie usoara (de la parfum, alimentatie, etc.) care poate trece foarte usor fara sa dati cu ceva anume. Recomand un specialist dermatolog.

Catalin Lazar 1:07pm Dec 31
zilele astea cred ca o sa fie greu de gasit unul… :) dar asta este lucrul corect pe care il puteti face, sa mergeti la medicul de specialitate.

Mioara Bumbaru 9:00pm Jan 2
s-ar putea sa fie de la un parfum,o substanta ce nu o suporta organizmul,si ati facut o alergie, nu va panicati un dermatolog va sune exact ce este.

Ionela Zaheu 9:20am Jan 5
SI EU AM PATIT LA FEL…MI S-A SPUS CA ESTE DE LA UN PARFUM…MI-A TRECUT DUPA O SAPT FOLOSIND UN SAPUN PT COPII S-AU PUTE FI SI DE LA GELUL DE DUS SAU SPUMANTUL DE BAIE…DUPA BAIE MASATI ZONA CU O CREMA DE CORP…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed