Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatMi-a aparut pe gat o eruptie.

Terapeuti RO 4:11pm Dec 30
Mesaj: Buna, de 3 zile ma confrunt cu o problema. Alaltaieri pe la amiaza m-a apucat o mancarime la nivelul gatului. Mai spre seara, constat ca mi-a aparut pe gat o eruptie cred, nu stiu cum sa descriu dar daca imi dati un e-mail pot sa va arat o poza. Am fost la farmacie sa intreb ce este, insa femeile nu au stiu sigur. Le-am spus ca m-am dat cu aciclovir si ca s-a remediat; nu cu mult, dar s-a remediat. Ele mi-au zis ca s-ar putea sa fie herpes dar nu am mai auzit de asa ceva in viata mea . Imi puteti explica va rog ce ar putea fi si cum sa tratez cauza? Daca aveti nevoie de poze va rog sa imi spuneti o adresa de e-mail pe care sa le trimit. Multumesc anticipat !

Botezat Radu 5:11pm Dec 30
cel mai eficient ar fi sa mergeti la un specialist

Alex Enache 9:13pm Dec 30
Nu va mai dati cu toate lucrurile fara sa stiti pe ce afectiuni aplicati. Poate sa fie o iritatie usoara (de la parfum, alimentatie, etc.) care poate trece foarte usor fara sa dati cu ceva anume. Recomand un specialist dermatolog.

Catalin Lazar 1:07pm Dec 31
zilele astea cred ca o sa fie greu de gasit unul… :) dar asta este lucrul corect pe care il puteti face, sa mergeti la medicul de specialitate.

Mioara Bumbaru 9:00pm Jan 2
s-ar putea sa fie de la un parfum,o substanta ce nu o suporta organizmul,si ati facut o alergie, nu va panicati un dermatolog va sune exact ce este.

Ionela Zaheu 9:20am Jan 5
SI EU AM PATIT LA FEL…MI S-A SPUS CA ESTE DE LA UN PARFUM…MI-A TRECUT DUPA O SAPT FOLOSIND UN SAPUN PT COPII S-AU PUTE FI SI DE LA GELUL DE DUS SAU SPUMANTUL DE BAIE…DUPA BAIE MASATI ZONA CU O CREMA DE CORP…
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile