consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mama unui tanar de 20 ani ne roaga daca putem sa-i recomandam un specialist. Baiatului dansei a inceput sa-i cada parul acum 5 ani, practic la momentul acesta nemaiavand aproape deloc par.

Terapeuti RO 7:49pm Apr 3
Buna seara,Mama unui tanar de 20 ani ne roaga daca putem sa-i recomandam un specialist. Baiatului dansei a inceput sa-i cada parul acum 5 ani, practic la momentul acesta nemaiavand aproape deloc par. A fost pe la diferiti doctori, i s-a spus ca este o cadere pe fond nervos. Li s-a recomandat sa incerce un tratament cu diprophos injectabil. Nici acesta nu a dat rezultate. Ii puteti recomanda un specialist bun?

Multumim!


Kinetoterapeut Alexandra Iordachioiu 7:54pm Apr 3
sa incerce tratamente naturiste,masti pentru caderea parului.

Craciunoiu Andrei 7:55pm Apr 3
parerea mea e sa consulte un endocrinolog si un dermatolog ! am un pacient cu aceeasi afectiune dar cu rezultate bune in urma consulturilor mentionate mai sus

Costello Nicu Zaha 7:56pm Apr 3
seara buna! Acest caz nu cred ca se poate rezolva in romania. Il recomand pe tanar la un spital di Itly in orasul Milano. Ei se ocupa cu asa ceva. Daca va intereseaza sunati_ma. 3388541994! -Succes.

Costello Nicu Zaha 7:58pm Apr 3
Voi urmari cazul tanarului.

Costello Nicu Zaha 8:01pm Apr 3
Sa stiti ca Tanarul are nevoie de fapte nu de pareri. Si eu am o gramada de pareri dar nu-i foloseste la nimic Tanarului

Delia Popa 8:01pm Apr 3
E interesant de stiut cauza emotionala care a declansat socul respectiv. Si poate ca ar fi nevoie si de schimbarea alimentatiei si a stilului de viata. E un dezechilibru pe care trebuie actionat din mai multe puncte de vedere : fizic, energetic, emotional si mental. Si, desigur, spiritual. Informatiile oferite sunt foarte minimaliste.

Costello Nicu Zaha 8:03pm Apr 3
Doamna Alexandra are dreptate: sa foloseasca acele tratamente naturiste care trebuia folosite prima data

Costello Nicu Zaha 8:06pm Apr 3
Doamna Delia aceste cerinte trebuie facute dinaite ca tanarul sa inceapa alte tratamente.

Craciunoiu Andrei 8:06pm Apr 3
trebuie intai tratata cauza si apoi efectul

Costello Nicu Zaha 8:07pm Apr 3
Tratata cu ce???

Kinetoterapeut Alexandra Iordachioiu 8:10pm Apr 3
trebuie sa invete sa fie mai calm,sa nu se mai supere, sa nu se mai streseze,sa aiba grija la alimentatie si sa inceapa cu tratamente – masti pentru caderea parului.

Agaoctavian Agaoctavian 8:13pm Apr 3
Absolut orice boala are la baza si sistemul nervos. Ii recomand sa consulte un tehnician de reflexoterapie. Dar nu oricare, ci unul cu vechime si experienta in domeniu. Ii doresc multa sanatate!

Angela Pochincereda 8:37pm Apr 3
Aceast caz se poate rezolva cu molecula imunitatii “Transfer Factor” extras din colostru bovin, daca doriti pot sa va ajut cu o consultatie la un specialist din Rusia. Tel 0735 037 040

Mandoc Florentina Isabella 8:43pm Apr 3
Indicata este o psihoterapie dupa ce sunt eliminate cauzele organice. Patologia parului tine de simbolistica strict personala.

Briciu Marcel 9:24pm Apr 3
Parerea mea este ca in situatia relatata, nu exista o singura cauza ci mai multe cauze. In primul rand ar trebui identificate TOATE cauzele atat de ordin psihologic cat si organic, apoi trecandu-se la stabilirea metodelor de tratament.

Mariana Ilie 6:43am Apr 4
Daca tratamentele incercate pana acum nu au dat rezultate, inseamna ca problema este mult mai profunda, este de natura emotionala. Acolo nu se ajunge usor, poate fi o trauma veche a lui sau una mostenita. Se poate rezolva cu un psihoterapeut prin regresie sau , sfatul meu este sa incercati masajul cu uleiuri esentiale.Sunt uleiuri tamaduitoare, biblice, care ajung acolo unde medicamentele nu pot patrunde. Uleiurile au molecula cea mai mica si patrund in zona creierului responsabila cu emotiile, emotii de tot felul, inclusiv cele care provoaca mari dereglari in organism. Aceste uleiuri ajuta la eliberarea acestor emotii, traume vechi, si aduce organismul la starea de sanatate initiala. Daca aveti timp, puteti si doriti, va rog sa veniti la un seminar despre uleiuri, sau sa ma contactati la telefon sau email.

Mariana Ilie 6:45am Apr 4
Este o terapie neinvaziva, masaje relaxante, placute, nestresante. Va doresc sanatate multa, putere si sa va bazati pe intuitie.

Florina Del Mar 9:11am Apr 4
Eu il recomand pe domnul Alexandru Culcea de la AIO Scoala Intregului. A rezolvat mai multe cazuri deosebite, despre el gasiti mai multe detalii pe site-ul www.aiostudies.ro. Si o consiliere psihologica, pentru asta ma puteti contacta pe mine. Ca si tratament recomand Asea (solutie salina), mai multe detalii pe site-ul http://www.asea-romania.com/. Ii doresc sanatate baiatului si sper ca v-am fost de folos.

Florin Panoiu 9:27am Apr 4
Clasic. Cazul… si comentariile aiurea. Da, fiind o problema emotionala la baza, se trateaza prin psihoterapie. Nu, nu se trateaza cu musetel, cicoare sau alte remedii naturiste. Daca se mai doreste recomandare, astept un mesaj privat.

Cabinet Psihologic Gogorita Constantin 10:05am Apr 4
Bravo colegului Florin Panoiu. Acest baiat are nevoie de psihoterapie cognitiv-comportamentala.

Angela Pochincereda 10:08am Apr 4
Florin nu ai dreptate in totalitate, ai pur si simplu o parere. Astept mesaj privat.

Ludovic Sandulescu 1:12pm Apr 4
Informatiile sunt extrem de importante. Din pacate, cazul este prezentat prea succint pentru a se putea face resomandari pertinente,doar pe baza acestora. Nu imi este clar ce inseamna “diversi specialisti”, ce investigatii au fost facute si cat de aprofundate. A presupune ca au fost epuizate toate investigatiile si posibilele tratamente, mie mi se pare hazardat. Nu contest interesul si demersurile facute de tanar si de parintii acestuia. Este posibil sa fie cauze psiho-emotionale, cum este posibil sa fie (si ) o cauza de alta natura, sau mai multe, conjugate. Un consult psihologic pe durata a cateva sedinte, poate releva posibile cauze de ordin psiho-emotional, de regula foarte profunde, posibil vechi, poate din copilarie sau poate traume mai recente. In orice caz o investigare psihologica nu va dauna in nici un caz, si este recomandata inclusiv pentru suport emotional in confruntarea cu aceasta problema de sanatate si aspect fizic. Eu nu exclud nici variantele cu tratamentele alopate, homeopate sau alternative, deoarece in functie de caz unele se pot dovedi excelente. In timp am constatat eficienta fenomenala a unora, aplicate inteligent dupa un diagnostic foarte bun, ce a mers pana la cauze. Ii transmit tanarului sa nu abandoneze cautarea. SUnt de acord cu parerea Deliei Popa, in totalitate. Intr-un mesaj privat ar putea fi prezentate detaliie cazului, daca se considera oportun.

Doinita Andruc 1:25pm Apr 4
CALMU ,sa va schimbati totii in juru lui si apol,dus in natura la munte totu natural lapte miere ,animalute,.acest copil i-a scazut sistemur imunitar teribil.nu-l m-ai drogati cu pastile este deja intoxicat din toate punctele’ ,,

Coerenta Cardiaca 6:26pm Apr 4
Caderea fiind pe fond nervos, e nevoie de eliminarea cauzei. Care la randul
ei trebuie descoperita. Hipnoza e o solutie pentru a identifica aceasta
cauza corect, insa e nevoie de colaborarea tanarului in acest sens.
Odata identificata corect cauza, se poate remedia caderea nervoasa, si
pierderea parului se va opri, neexistand insa garantii ca parul pirdut va
mai creste.
hipnozaSM@gmail.com

Psiholog Camelia Stavarache 8:38pm Apr 4
Foarte bizara competitia aceasta dintre vraci si psihoterapeuti. Sincer, nu-i vad rostul, nici pentru pacient, nici pentru acei cativa profesionisti care si-au oferit sfaturile cot la cot cu outsiders.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile