Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm incercat de cateva ori sa ma sinucid, acum traiesc intr-o tensiune maxima, nu ma mai suport pe mine si pe nimeni,imi doresc din suflet sa mor, doar copilasul meu ma mai tine in viata, dar imi doresc sa sfarsesc cu mine o data, fiecare zi si noapte e un chin pentru mine, sunt panicat, am o frica mare in mine, nu stiu cat o sa mai rezist.

Terapeuti RO 9:11am Dec 1
Buna, am incercat de cateva ori sa ma sinucid, acum traiesc intr-o tensiune maxima, nu ma mai suport pe mine si pe nimeni,imi doresc din suflet sa mor, doar copilasul meu ma mai tine in viata, dar imi doresc sa sfarsesc cu mine o data, fiecare zi si noapte e un chin pentru mine, sunt panicat, am o frica mare in mine, nu stiu cat o sa mai rezist. Am scris ca simt nevoia sa spun si e imposibil, viata mea exterioara e total opusa. Multumesc.

Valy Papp 9:21am Dec 1
Dar ce te sperie aşa tare ce probleme ai ?

Loredana Tudor 9:35am Dec 1
depresie, eu va pot ajuta :)

Ivan Otilia 9:45am Dec 1
Apelează la un psihoterapeut. Sigur te poate ajuta. Nu renunța niciodată !!!! Viața e frumoasa!!

Valy Papp 10:14am Dec 1
Elibereazăte de stările negative prin dialog cu noi la rîndul nostru şi noi am avut probleme şi te înţelegem poartă un dialog cu noi suntem şi noi oameni şi vrem să te ajutăm,

Botezat Radu 10:20am Dec 1
imi cer scuze dar simt ca se potriveste: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1463241_413671622095904_894427614_n.jpg

Remus Sandu 1:03pm Dec 1
Interviul de aici (l-am pus să înceapă la min. 8:30) explică nişte cazuri ale unor oameni cu intenţii de suicid. Uneori traumele îşi au rădăcinile chiar în perioada natală sau prenatală. http://tinyurl.com/pzdzqzu Merită urmărite şi restul interviurilor http://tinyurl.com/oqobbnt

Ada Luy 3:32pm Dec 1
De ce sa faci asta? Mai ales cand ai un copil de crescut..Sunt atatia oameni care sunt in pragul mortii pentru ca au diferite boli si isi doresc cu tot sufletul sa traiasca..cu bune si cu rele.. Dc iti este teama?Care sunt problemele cu care te confrunti? Oare te-ai nascut ca sa iti iei tu viata?Elimina din viata ta persoanele cu care nu mai rezonezi, atunci o sa te simti si tu mai bine in pielea ta..Orice problema in viata asta are si o rezolvare. Poate te putem ajuta in vreun fel..dar spune-ne cauza acestor stari.

Remus Sandu 5:33pm Dec 1
Ar fi o idee să vă faceţi nişte analize uzuale, inclusiv colesterol (poate fi mai scăzut la cei cu probleme ca ale dvs.), Toxoplasma şi boală celiacă / intoleranţe alimentare.

Adrian Isacianu 11:43am Dec 2
Auzi sinucigas mic si scenarist incepator ce esti, cat timp ti-a luat sa gandesti si sa scrii toata insiruirea aceasta de cuvinte?? Tu ne testezi capacitatea de a sari in ajutor, capacitatile empatice si cunostintele teoretice? Reuseste si discutam dupa!

Ada Luy 11:46am Dec 2
Doamneeee.Adrian Isacianu ce este cu tine?

Adrian Isacianu 3:18pm Dec 2
Draga Luiza, ma pot lansa fara nume intr-o insiruire de simptome, senzatii, trairi, ganduri negative etc si construi cu ele o situatie demna de un tratat de psihopatologie, pe care s-o expun si la care sa caut ajutor ipotetic si virtual. Imi asum banarea.

Denissa Toma 11:20am Dec 3
Daca simti tensiune maxima, ar trebui sa discuti lucrurile care te apasa cu un psiholog, sa identifici si sa gasesti diverse alte moduri de gestionare a situatiilor care te framanta.

Adrian Isacianu 11:28am Dec 3
Tensiunea maxima produce oboseala maxima, deci se poate relaxa imediat. Somn si odihna, dupa care activitati din plin ca sa nu mai aiba timp sa se gandeasca la timpenii.

Botezat Radu 12:31pm Dec 3
in asemenea situatii nu suntem in masura sa dam decat sugestii vagi… cel mai bine ar fi sa il vada pe viu un specialist, sau chiar mai multi

Bogdan Bogdanovich 5:09am Dec 4
Tendintele suicidale apar cand resursele psihologice sunt epuizate, instalandu-se depresia. Ca om ce a trecut prin depresie si tendinte sinucigase in copilarie si adolescenta va pot recomanda ceea ce pe mine m-a scapat: renuntatul de fumat (dk fumati/sau alcool sau alte substante adictive), nutritie echilibrata (cu aport de complex de vit B, vid D -1000 mg in lunile cu "r" si vit C) + sporturi cardior (in special alergarea). Defapt, alergarea are acelasi efect precum medicamentatia anti-depresiva, restabilind pe moment echilibrul neurotransmitatorilor (se pare ca suntem construiti ptr alergat). Dk schimbarea de mod de viata vi se pare prea dificila (din cauza epuizarii resurselor) consultati un psihiatru ptr gestionarea medicamentoasa cel putin a problemei date … e pacat/ sincer…depresia e tratabila :(

Mihaela Comisel 9:39am Dec 4
Cat timp mai esti constienta de problema ta, apeleaza la ajutor in familie si pe urma mergeti la specialisti avizati pentru aceasta problema a ta (psihiatru impreuna cu psiholog). Nu amana!

Ciugudean Mircea 10:44am Dec 4
http://www.revistahofigal.ro/articole/–nfr–nge-anxietatea—i-depresia–singur–printr-o-alimenta–ie-optim–.html

Lux Animae 9:40pm Dec 11
Contactati urgent un psihiatru si dupa ce va restabiliti nedicamentos, incepeti un program terapeutic care sa va ajute sa depasiti aceasta perioada. Imi pare rau pentru suferinta dvs, insa sunt convinsa ca odata depasita depresia veti fi mai puternica si un exemplu pentru ceilalti. La ora actuala, avem milioane de suferinzi de depresie in lume. A devenit chiar o suferinta comuna. Daca unul invinge, devine suport pt ceilalti.

Catalin Lazar 10:12pm Dec 11
Loredana Tudor, uneori esti foarte senina…

Gerard Stroe 10:23pm Dec 11
daca ati incercat de cateva ori si nu a functionat inseamna ca nu sinuciderea este solutia la suferinta dunmeavoastra! :) Mai ales ca sinuciderea anu aduce sfarsitul problemelor ci sfarsitul vietii, ori cred ca dumneavoastra ati vrea sa invingeti problemele nu viata. Omul are resurse interioare semnificative pe care nu le constientizeaza, pana cand nu are neaparata nevoie de ele si cred ca ar fi cazul sa aplelati la resursele dvs. ajutata de un psiholog. :) succes si numai bine celui mic :)

Catalin Lazar 10:47pm Dec 11
Ascultati sfatul colegilor mei si mergeti sa va vada un medic psihiatru, este pacat sa ramaneti in aceasta stare si exista solutii mai bune decat cea la care v-ati gandit si care nu este deloc o forma de rezolvare. De asemenea cred ca v-ar putea folosi o discutie cu un psihoterapeut pentru a reconsidera motivele care va determina sa ganditi astfel si sa puteti castiga o alta perspectiva asupra vietii dvs. Experienta ne arata ca privite din diferite perspective, lucruri care ne umbresc existenta isi pierd importanta pe care o aveau inainte pentru noi. De asemenea, exista si multe alte lucruri pe care ne-am putea focaliza interesul si care sa ne aduca lumina in viata noastra.

Loredana Tudor 6:57am Dec 12
Catalin Lazar Corpul se vindeca prin joaca, mintea se vindeca cu ras si spiritul se vindeca cu bucurie…parerea si experienta mea! :)

Ciugudean Mircea 1:51pm Dec 12
Scrieti-mi un mesaj in privat si va pun in legatura cu cineva care a trecut prin ce treceti dvs si s-a facut bine.

Loredana Tudor 2:41pm Dec 13
Băgaţi de seamă că sunt două duhuri: Duhul lui Dumnezeu şi duhul satanei, duhul mândriei, care te ridică împotriva lui Dumnezeu. Dacă omul nu bagă de seamă, se întâmplă ca la grădină: se umple de mărăcini, se umple de păcate. Şi atunci, bietul om începe să se îmbolnăvească la suflet, la minte, se apropie de doaga nebuniei. Asta-i „binefacerea” pe care ţi-o dau păcatele!Ştiţi, sunt şerpi care sug vacile. Tot aşa-i şi păcatul; e un fel de dulceaţă, dar în ea e venin şi otravă. Toate păcatele au ceva îndemnător în ele, pe urmă găseşti că-i venin şi otravă. Măi, fraţilor, nu fiţi ca vacile! Omul are minte. Şi dacă te tot duci după păcate, te întuneci la minte: slăbeşti dinspre Dumnezeu, şi la necaz vine satana şi-ţi aruncă ştreangul de gât ca să te câştige total. Biserica e oprită a se ruga pentru cei ce cu voia lor s-au dat satanei. Vedeţi, omul, în prostia lui, vrea să fie al „aceluia” şi satana se foloseşte de omul prost. Nu vă lăsaţi încărcaţi de păcate, căci cu cât te laşi mai mult, cu atât te trezeşti mai neputincios la vreme de necaz. Şi atunci, în loc să zici „Doamne ajută!” îţi umblă prin cap gărgăuni să te omori, să te pierzi, să nu te mai poată scăpa nici sfinţii lui Dumnezeu. Asta este prezenţa Sfântului Duh. Ori de câte ori ceri iertare, Duhul lui Dumnezeu se roagă pentru mântuirea omului, Duhul care sălăşluieşte în noi de la Botez. Această sălăşluire a Sfântului Duh se înnoieşte cu fiecare împărtăşanie. De aceea, creştinii primelor veacuri se împărtăşeau în fiecare zi şi, de aceea, nu se temeau de prigoană. În ei nu era frică. Până şi copiii erau mai curajoşi, decât mulţi oameni mari de azi. Pr. Arsenie Boca – Lupta duhovniceasca cu lumea, trupul si diavolul

Ciugudean Mircea 9:57am Dec 14
The Flying Publisher Guide to
Complementary and Alternative
Medicine Treatments in Psychiatry
http://pdf.flyingpublisher.com/FPG_008_ComplementaryandAlternativeMedicineTreatmentsinPsychiatry_2012.pdf
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari
(in categoria actuala: 8785 raspunsuri primite pentru 1572 intrebari)