consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt o persoana foarte emotiva. Tot timpul m-a interesat ce cred ceilalti despre mine. Am o gandire negativa, adica tot timpul imi vine in minte ceva rau.

Terapeuti RO 5:44pm Nov 22
Buna ziua.

Sunt o persoana foarte emotiva. Am emotii si cand trebuie sa merg la magazin. Ma gandesc ce impresie isi fac vanzatoarele despre mine. Tot timpul m-a interesat ce cred ceilalti despre mine. Asta e de fapt, cred, problema. Si nu ma pot controla. Daca trebuie sa plec de acasa am emotii toata ziua. Abia astept sa treaca. Si din cauza asta sunt irascibila cu familia. Am o gandire negativa, adica tot timpul imi vine in minte ceva rau .E prima data cand spun despre aceste probleme (si nu sunt toate). As vrea sa fiu indrumata cum sa le combat si la cine sa cer ajutor. Multumesc


Lucian Petcu 6:51pm Nov 22
Ce a fost mai greu a trecut, ati facut primul pas important. Odata cu recunoasterea cauzei provocatoare de neplaceri si exprimarea ei in afara

Lucian Petcu 6:52pm Nov 22
emotiile scad se diminueaza pana la disparitia totala

Camy Kamy 6:53pm Nov 22
Eu am o problema asemanatoare.Daca doresti sa discutam, lasa un mesaj in privat.

Lucian Petcu 6:59pm Nov 22
Nu trebuie sa luptati cu gandurile negative, ci pur si simplu va ganditi la ceva frumos, chiar daca va pare greu, e ca un antrenament si e din ce in ce mai placut si foarte interesant.

Bogdan Bogdanovich 10:42pm Nov 22
Probabil ca de mica a-ti fost invatata de parinti sa fitzi placuta, sa facetzi pe placul adultului. In termeni subtili…Eu-l dvs are permisiunea de a trai doar daca face impresie placuta celor investiti cu autoritate intr-un moment dat. Aceasta pozitie de viata devine usor si SCENARIU de Viata, ca un soi de script dupa care se organizeaza toata viata dvs. Nu este o pozitie de viata adaptativa, caci permiteti ff usor altor oameni sa se pozitioneze in postura de Persecutori in relatia cu dvs. si totodata sa intrati facil in stare depresiva sau Furie in contra-scenariu (de aici si irascibilitatea si manifestarile somatice cu familia). Dk va place lectura, va recomand Eric Berne, Ce spui dupa Buna Ziua … sau un terapeut pe analiza tranzactionala

Cristina H. B. Docan 7:27am Nov 23
…sau un remediu homeopat (bine ales de un medic priceput)…

Cristina H. B. Docan 7:28am Nov 23
…sau o lectura (inspirationala, motivationala, de cunoastere, de autocunoastere) cu forta …

Botezat Radu 7:56am Nov 23
suna a fi legat in primul rand de stima de sine si in al doilea rand de cenzura implementata de familie… adica ‘nu am voie sa fiu asa (cum imi vine sa fiu) pentru ca este interzis/tabu/etc’… o consiliere spre dezvlotare personala ar putea raspunde si rezolva multe ;)

Al-atar Muna 10:40am Nov 23
Ce fel de emotii ai, ce simti, ce gandesti, ce impresie crezi tu ca si ar putea face vanzatoarea despre tine. Sunt doar supozitiile tale

Panait Sorin 9:35am Nov 24
hahahaha !!! cati ani ai ? :p exista o vorba desteapta: la 25 de ani ai impresia ca toata lumea se uita la tine, la 45 de ani nu-ti mai pasa cine si cum se uita la tine, iar la 65 de ani iti dai seama ca nimeni nu s-a uitat niciodata la tine ;)

Catalin Lazar 12:53pm Nov 24
Este si o problema de incredere in sine plus cateva distorsiuni cognitive, trebuie discutat cu un psihoterapeut.

Ciugudean Mircea 4:43pm Dec 13
http://www.revistahofigal.ro/articole/–nfr–nge-anxietatea—i-depresia–singur–printr-o-alimenta–ie-optim–.html

Ciugudean Mircea 4:57pm Dec 13
http://www.depresie-anxietate.ro/blog/cauzele-fizice-ale-depresiei/

Ciugudean Mircea 9:57am Dec 14
The Flying Publisher Guide to
Complementary and Alternative
Medicine Treatments in Psychiatry
http://pdf.flyingpublisher.com/FPG_008_ComplementaryandAlternativeMedicineTreatmentsinPsychiatry_2012.pdf

Psiholog Constantin Oprea 4:51am Dec 19
Cu un pic de consiliere psihoterapeutică se va rezolva foarte ușor.E vorba de felul cum vezi lucrurile.

Tarachiu Radita 9:09am Dec 19
Cred ca nu ai avut probleme prea serioase in viata ta daca te preocupa niste chestii atat de minore! O consiliere psihologica ti-ar face bine !


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile