consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt intr-o dilema mare. Ma simt prins intr-o stare de melancolie.

Terapeuti RO 10:21am Oct 27
Mesaj:

Sunt intr-o dilema mare. Ma simt prins intr-o stare de melancolie. Prietena mea e plecata de doua zile in Iasi, ceea ce e cam departe de mine, si de cand a plecat sunt la pamant. Cu toate ca vine inapoi maine, dar sunt distrus. Vreau un sfat, cred ca am tulburari de comportament, sunt oarecum dependent de ea. Vreau un sfat , ceva sa ma ajute in a-mi controla aceasta obsesie fata de ea. Daca se poate, orice sfat e binevenit. Atata timp cat vine din partea unui specialist. Va multumesc .


Al-atar Muna 10:39am Oct 27
Ce inseamna distrus pt tine (ce ganduri, sentimente, emotii nutresti) ? Cand este langa tine va petreceti timpul impreuna non stop ? Gandeste te ce altceva ai putea face (iti place sa faci) in lipsa ei ?

Botezat Radu 11:11am Oct 27
cel mai bine, daca doriti sa explorati aceasta ‘obsesie’, ar fi sa incepeti o psihoterapie/analiza personala

Adrian Isacianu 12:44pm Oct 27
Cateva dusuri scotiene ti-ar prinde tare bine.

Gia Geo 4:06pm Oct 27
:) )))))))))))))

Tataru Dana Cristina 4:33pm Oct 27
vine maine,care-i problema?nu poti avea rabdare>?nu-i o vesnicie.

Claudia Olareanu 8:41pm Oct 27
Inteleg ca toata atentia ta este concentrata pe relatia cu partenera ta. Ce parere are ea ta despre asta? Pana sa o cunosti pe ea ce-ti placea sa faci? As recomanda cateva sedinte de terapie. Te-ar ajuta sa intelegi nevoia de a fi in permanenta in preajma ei si sa te reconectezi cu ceea ce-ti place sa faci. Ar fi benefic si pentru tine si pentru voi ca si cuplu

Adrian Isacianu 12:59am Oct 28
Poate dupa ce vine o iei la intrebari ca de ce a plecat, si ii mai tragi si vreo doua palme ca sa nu se mai intample pe viitor.
Ma repet, multe dusuri scotiene si daca nu-ti poti controla productia hormonala exista metoda masturbatiei, la fel de eficienta


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile