consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am patit recent o dezamagire din partea unui baiat pe care l-am cunoscut pe un site de socializare..

Terapeuti RO 3:58pm Oct 27
Mesaj:

Buna ziua…am patit recent o dezamagire din partea unui baiat pe care l-am cunoscut pe un site de socializare..ne-am intalnit totul a fost frumos..a fost chimie intre noi cel putin asta am crezut..eu am iesit pana afara el a ramas in camera si a doua zi am descoperit ca mi-a furat toti banii din portofel..dupa ce ca s-a culcat cu mine mi-a furat si banii..cum pot trece peste asta?..cum pot sa mai am incredere in barbatii.?..plang mereu nu stiu cum sa imi revin?Ajutati-ma…trebuie sa imi revin altfel nu stiu..


Adrian Sava 4:09pm Oct 27
E greu de spus ceva… Putea fi si mai rau… Violata, batuta, transata… si cu banii luati! Vezi partea plina a paharului!!! macar a fost o noapte de amor… consimtit! in rest Smiley si "cai verzi pe pereti" poate aduce un iz de zambet! Greselile proprii dau lectii dure… Dar cu siguranta conduc catre maturizare… sorry

Camy Kamy 4:19pm Oct 27
Imi pare rau! De cat timp va cunoasteati?

Tataru Dana Cristina 4:27pm Oct 27
in primul rand nu trebuia sa ai relatii sexuale din prima…in al doilea rand trebuia pt inceput sa va intalniti numai in locuri publice,asa nu se mai intampla nimic neplacut.

Ionut Ivan 4:32pm Oct 27
Măcar știi unde stă tipul(pentru recuperarea banilor cu ajutorul poliției)?

Umbra Unui Străin 4:34pm Oct 27
In primul rand cred ca ar trebui sa renuntam la ideile astea preconcepute, ca de ce a facut sex din prima, poate pentru ca avea nevoie, e ceva absolut normal, insa trebuie sa accepti ce s-a intamplat si sa ai grija mare pe viitor. Ar trebui ca pentru aceste nevoi sa apelezi doar la persoane de incredere si eventual sa depui o plangere la politie, nu cred ca domnul ar fi prea greu de gasit la o adica. Oricine poate pati sa lase garda jos, nu este vina ta si singurul lucru bun pe care-l poti face pentru tine este sa te ierti si sa ai incredere in tine, dupa o vei mai avea si in ceilalti.

Mirka Balaci 5:21pm Oct 27
exact, cred ca cea mai mare nevoie a ta in momentul asta este sa te ierti. sentimentul de vina nu face decat sa-ti consume resursele. la urma urmei el este cel care a profitat de tine, nu invers. ideal este sa inveti ce ai de invatat din aceasta experienta si sa o transformi in ceva constructiv. sa mergi mai departe cu ceva in plus, nu in minus. incearca sa te feresti de generalizari de tipul "toti barbatii sunt…", "toti oamenii sunt…" pentru ca asemenea idei sunt asurde si ireale si mergi mai departe incercand sa nu acorzi o atentie exagerata acestui eveniment. problemele nu dispar daca ne concentram atentia pe ele constant. :)

Claudia Olareanu 8:09pm Oct 27
Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Incearca sa nu te judeci prea aspru pentru ca asta perpetueaza starile de tristete. E un cliseu dar e cat se poate de adevarat ca timpul vindeca multe. In ceea ce priveste starile de tristete e bine sa le monitorizezi: daca plangi in fiecare zi, daca nu ai pofta de mancare, daca nu ai chef sa vezi pe nimeni, daca nu poti dormi, e bine sa consulti un psihoterapeut. Tine-ne la curent!

Adrian Isacianu 12:44am Oct 28
Schimba site-ul, cauta unul mai serios si mai puternic.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile