Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatTimp de un an si ceva am fost prietena foarte buna cu un baiat pe care il cunosc inca de la gradinita si de fiecare data cand vroia sa fie impreuna cu cineva se comporta foarte urat cu mine ma facea sa ma simt folosita.

Terapeuti RO 2:54pm Dec 7
Buna ziua. Timp de un an si ceva am fost prietena foarte buna cu un baiat pe care il cunosc inca de la gradinita si de fiecare data cand vroia sa fie impreuna cu cineva se comporta foarte urat cu mine ma facea sa ma simt folosita. A fost impreuna cu o fata si m-a lovit si desi s-au intamplat toate alea, cand s-au despartit eu tot am fost alaturi de el, insa toate erau foarte bune si frumoase pana cand a cunoscut o colega de servici si a inceput pur si simplu sa ma minta si sa se comporte ca un nemernic cu mine si acum ea zici ca-i controleaza fiecare miscare. Habar nu am ce ar trebui sa fac, pentru ca ma simt foarte prost, deoarece am impresia ca doar si-a urmarit binele lui si s-a folosit de mine dupa despartirea aia, iar acum nu mai vorbim si eram foarte propiati chiar foarte apropiati. Da pur si simplu nu stiu ce sa fac sa nu ma mai simt atat de prost si sa nu mai simt golu ala in mine sau sa simt ca mi-e dor de el cel care era candva… nu prea stiu cum sa explic, da as avea nevoie de un sfat. ps: suntem in aceeasi clasa la faculta. Multumesc.

Andreea Deea 8:16pm Dec 8
Eu zic sa il lasi balta, nu inteleg de ce trebuie sa te lasi folosita si calcata in picioare doar sa se simta el “barbat”, pun pariu ca in jurul tau sunt multe alte persoane care merita atentia si sustinerea ta. Fii indiferenta fata de el, ignora-l efectiv si indreapta-ti atentia catre persoanele care merita :)

Botezat Radu 7:50am Dec 9
ce ati putea face dvs pt dvs ar fi sa intelegeti de ce va expuneti unui asemenea individ abuziv… toata lumea intelege dragostea dar poate ca el nu este suficient de matur pt a o intelege ;)
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile