consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt bulimica de aproximativ 2 ani, am facut si 3 luni de terapie, iar luna trecuta am fost la ginecolog pentru ca nu mai aveam menstruatie. In urma consultului am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice.

Terapeuti RO 11:08am Oct 28
Buna ziua. Sunt bulimica de aproximativ 2 ani, am facut si 3 luni de terapie, iar luna trecuta am fost la ginecolog pentru ca nu mai aveam menstruatie. In urma consultului am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice. Intrebarea mea este: cu ce sa inlocuiesc mancarea ca sa acopar golul, vidul acela pe care il resimt atunci cand se declanseaza crizele bulimice? Ce functioneaza cel mai bine? Am incercat sa fac sport, dar cand toate duc spre slabire, parca imi intretin obsesia si nu ma lasa sa scap de ea. Multumesc anticipat!

Loredana Tudor 2:22pm Oct 28
Trebuie tratata dependenta de mancare, daca o inlocuiti cu altceva nu faceti decat sa creati o alta dependenta. Schimbati terapeutul cu o persoana in care sa aveti incredere ca va poate ajuta. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile