consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In urma unor analize hormonale Anti-TPO (anti-tiroidperoxidaza) mi-a iesit marit 45 UI/ml si limita este <34. Am citit putin pe net si se pare ca este tiroida autoimuna! Imi puteti spune ce terapii alternative mi-ar fi de folos?

Terapeuti RO 10:02am Nov 15
Mesaj:

In urma unor analize hormonale Anti-TPO ( anti-tiroidperoxidaza ) mi-a iesit marit 45 UI/ml si limita este <34. Am citit putin pe net si se pare ca este tiroida autoimuna! Imi puteti spune ce terapii alternative mi-ar fi de folos? Multumesc!


Alex Enache 10:15am Nov 15
Sa mâncati foarte multe fructe si legume, sa beti ceaiuri si eventual reflexoterapie combinata cu bioenergoterapie.

Ilona Ilona 7:30pm Nov 17
..CURATIREA CIMPULUI ENERGETIC….SI SPUNE CEEA CE GINDESTI SI DORESTI.BLOCAREA CIMPULUI ENERGETICIN ZONA TIROIDEI INSEAMNA NEPUTINTA DE A-TI EXPRIMA SENTIMENTELE,.AI SPUS VREODATA "te iubesc"? ACEST CUVINT "MAGIC" VINDECA ORICE BOALA. TRIMITE-MI UN MESAJ SI VB MAI MULT ….. POOP ILO

Vlady Popa 12:28pm Nov 19
"AI SPUS VREODATA <te iubesc>? ACEST CUVINT <MAGIC> VINDECA ORICE BOALA." Oh boy! Cuvintele astea și carențele lor patologice.
Mergeți mai bine la endocrinolog. Lăsați-o mai moale cu”cititul” pe net. Fără o pregătire într-un domeniu specializat, vă e greu să filtrați informațiile bune de cele rele. Succes

Diana Rhea 12:27pm Nov 21
Homeopatie.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed