Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am devenit dependent de jocuri de noroc. Am vrut sa imi vand un rinichi ca sa fac rost de bani si sa merg sa ma joc.

Terapeuti RO 1:30pm Mar 8
Mesaj:
Buna ziua.
am 33 de ani si nu stiu ce sa in tampla cu mine sant jucator de ji de norocur si stiu ca nu e bine dar cred ca deja am devenit dependent de ele nu ma mai pot in fie care zi ma gandesc la ele am in cercat sa nu ma mai joc am fost plecat din ro si nu am mai jucat la pacanele un an de zile in schimb ma jucam la lozuri si la pariuri de fotbal de cand am revenit in romania in fie care zi mam jucat si nu ma mai pot nici controla cand merg sa ma joc pot sa si castig din primi bani care ii joc si tot nu plec de acolo pana nu raman fara bani… datim si mie vro ideie cum sa scap de ele am avut si tendinte de sinucidere sau pru si simplu am vrut sa imi vand rinichi sa fac rost de bani sa merg sa ma joc:( nu mai stiu ce e cu mine

Daniela Monica Guzu-psiholog 5:01pm Mar 8
Va recomand sa urmati un proces terapeutic cu un psihoterapeut care are experienta cu acest tip de problema. SUCCES!!!

Viorel Mocanu 5:01pm Mar 8
doar vointa ta si un specialist psihoterapeut ar mai fi “o solutie”…

Remus Sandu 2:39pm Mar 9
Încearcă nişte niacină plus alte câteva suplimente importante şi cel mai probabil vei evolua mult mai bine după doar câteva zile de administrare. De ex. cele de aici http://tinyurl.com/q7lsusw Ideea este că Naltrexonul (un antagonist de opioizi) a fost folosit cu succes în dependenţa de jocuri de noroc. În concluzie poţi aborda problema ta ca orice altă condiţie asociată cu excesul de opioizi.

Remus Sandu 2:42pm Mar 9
Tot din acelaşi motivi ar trebui să eviţi strict alcoolul şi chiar cerealele şi lactatele http://wp.me/p48646-a

Consiliere Psihologica Anna Ri 6:10pm Mar 9
stimate domn, felicitari ca ati facut primul pas si ca ne-ati scris! dependenta de jocuri de noroc este o problema serioasa, pt care aveti nevoie de sprijin specializat, adica de un psiholog/psihoterapeut specializat pe problema dependentelor, eventual sa fiti indrumat sa va alaturati unui grup de terapie pe aceasta problema. in functie de orasul/localitatea in care sunteti, puteti cauta ajutor. puteti gasi aici resurse si marturii http://iubescungambler.blogspot.com.es/2013/06/informatii-utile.html curaj!!

Remus Sandu 5:18pm Mar 10
CITEZ: “Vreau sa subliniez inca o data, ca jocul de noroc e o boala incurabila, care poate fi stopata, dar nu tratata definitiv.”Blogul dinainte poate că are şi informaţii valoroase, dar fraza asta e doar o afirmaţie gratuită, nu aduce nimic nou, şi nu rezolvă ceva fundamental. Doar te bagă şi mai mult în ceaţă :( La 20 de ani eram dependent de poker electronic. Amanetam aurul din casă, eram dator vândut la toţi prietenii. Am câştigat şi pierdut 150 de mii în aceeaşi zi (am ajuns la ultima carte de două ori – 100 şi 50 de mii). În ziua aceea am luat chiar şi 10 Extraveral dintr-un foc, dar am supravieţuit. Cu greu am scăpat de problema asta în câţiva ani.

De curiozitate am făcut din nou o încercare după 13 ani, când deja eram departe de familie în Bucureşti. Emoţia nu a mai apărut, nu am mai fost luat de val. Pur şi simplu m-am oprit după 10 jocuri, ajunsesem la 60 de mii, de la 20 de mii suma de pornire. Abia câţiva ani mai târziu am înţeles că o forţă nevăzută mă dirija fără să îmi dau seama ;) De fapt nu există liber arbitru !

La fel cum ţi-ar pune cineva un drog în băutură şi acţionezi făra voia ta, există excesul de cupru care la fel ca substanţele interzise influenţeaza eliberarea dopaminei, sau un deficit de niacină care te poate face să pierzi controlul. Pe scurt: http://wp.me/p48646-Mr Citiţi şi comentariile !


Catalin Lazar 10:30pm Mar 12
Jocurile de noroc sunt facute sa te jupoaie de bani lasandu-ti iluzia ca ai putea sa te imbogatesti. Data viitoare cand te duci sa joci, ia-ti cati mai multi bani la tine ca sa ai ce pierde. Poti sa iti vinzi si inima si ficatul, chiar si ochii… fii sigur ca vei pierde in continuare…

Iulia Xavi 10:52pm Mar 12
Remus Sandu , tin sa te contrazic : jocul de noroc, este o adictie, SI NU ESTE O BOALA INCURABILA, la fel ca dependenta de alcool, droguri, etc.. toate sunt adictii, si TOATE SUNT TRATABILE !

Remus Sandu 11:57pm Mar 12
Pai dacă citți mai atent suntem de acord… Acum chiar nu mai am nicio atracție apropo de ‘păcănele’ ;) În cazul meu dieta a fost factorul decisiv.

Iulia Xavi 9:53am Mar 13
Am citit atent, ati modificat comentariul, ieri scria ca “jocul de noroc e o boala incurabila, care nu poate fi tratata ” ! oricum ma bucur ca sunteti de acord ca poate fi tratata, si oricum ca orice adictie exsta posibilitatea unei decaderi..

Remus Sandu 9:59am Mar 13
Abia acum am încercat un demo și am pus ‘CITEZ’ înainte acel text. Iar Fb-ul menționează acum și Edited, tocmai fiindcă mesajul a fost editat.

Iulia Xavi 10:04am Mar 13
:) )

Pintilii Simona Petruta 2:09pm Mar 13
ai observat ca astia cu jocurile astea au o multime de magazine deschise acum??? pe unde te duci vezi numai bet bet bet si jocuri de noroc… de ce crezi?? nu zic ca esti naiv…ai fost prins in jocul lor….ia fa un calcul cati bani ai bagat si cati ai castigat?? cine iese pe plus??? data viitoare cand iti mai vine sa mergi acolo banii aia ia ceva parintilor tai o floare sau copiilor daca ai…nu te gandi sa vinzi organe de acum…cine ti le va da inapoi????? vei mai putea munci fara ele??


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita