consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Tocmai am iesit dintr-o relatie deoarece parintii lui considera ca eu nu sunt potrivita pentru el.

Terapeuti RO 6:31pm Feb 8
Mesaj:
Va rog sa ma ajutati! Ma numesc Ana, am 28 ani si tocmai am iesit dintr-o relatie deoarece parintii lui considera ca eu nu sunt potrivita pentru el si ca, pe viitor va fi mai bine. Vreau sa inteleg, vreau sa schimb ceva, vreau sa-l fac sa inteleaga ca greseste asumandu-si hotararile lor si nu pe ale sale.

Botezat Radu 6:34pm Feb 8
cel mai bine are fi sa faceti impreuna cateva sedinte de cuplu pt a putea pune ‘lucrurile pe masa’ ;)

Buterchi Carmen 6:53pm Feb 8
Terapie de cuplu daca si el doreste. Daca nu, terapie individuala de suport pt dvs.

Cristina H. B. Docan 6:13am Feb 9
Ceea ce ii poti face unui om – este sa ii explici cita vreme te asculta; sa-ti argumentezi punctele de vedere cit poti de bine. Dar partea cu “intelesul” ii revine lui. Sa vrea, pe de o parte; si s-o poata face – pe de alta. Ca sa eviti regrete ulterioare, nu este de iesit din aceasta relatie, pina n-ai incercat sa faci tot ce este posibil pentru a o pastra. Asta ar putea include si ceva la care nu te-ai gindit inca – asa incit pledez inca o data pentru consiliere :)

Terapeut Masaj 12:07pm Feb 9
UN LUCRU ESTE CLAR: DACA EL ASCULTA CE SPUNE MAMI SI TATI SI EI IAU DECIZII IN LOCUL LUI, inseamna ca el nu are personalitate, ca nu stie ce vrea de la tine si de la viata, ca este imatur etc. Bucura-te ca ai scapat de asa om. Cauta un barbat, nu un copil in corp de barbat care sta sa-i spuna mami si tati ce decizii sa ia in viata. Si da, avea dreptate cand iti spunea ca pe viitor va fi mai bine.Desigur mult mai bine fara un asemenea om

Mirka Balaci 12:23pm Feb 9
corect… daca a renuntat la tine pentru ca asa i-au spus parintii inseamna ca este inca un copil dpdv psihic si ca nu era asa cum iti imaginai tu; maturitatea psihica n-are nicio legatura cu varsta uneori… gandeste-te bine ce vrei langa tine, vrei un copil sau vrei un barbat? eventual poti sa incerci sa-i explici lucrul asta, sa-l faci sa devina constient si vezi cum reactioneaza… daca intelege si reuseste sa trezeasca partea adulta din el poate te va alege pe tine, daca nu, bucura-te ca a facut loc pentru cineva mai potrivit pentru tine. :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile