Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 19 ani si sunt foarte derutata. In urma cu 7 luni am avut o relatie in care pot spune ca a existat acea iubire puternica, dar incheind relatia am ramas cu o urma foarte mare de regret, deoarece inca mai am sentimente pentru baiatul respectiv…

Terapeuti RO 8:30am Nov 17
Mesaj:
Buna. Am 19 ani, si sunt foarte derutata . In urma cu 7 luni am avut o relatie in care pot spune ca a existat acea iubire puternica, incheind acea relatie, eu personal am ramas cu o urma foarte mare de regret, deoarece inca mai am acele sentimente pentru baiatul respectiv, chiar pot spune ca inca il iubesc si tin la el foarte mult . In urma cu 2 luni, am incercat sa cunosc pe altcineva, credeam ca asa o sa reusesc sa trec peste relatia anterioara, dar din contra, in momentul de fata , prietenul meu, mereu imi spune ca ma victimizezori de cate ori ne certam si nu ii convine ceva, simt ca nu il mai suport, efectiv simt ca ma sufoca. Am incercat sa vorbim, i-am cerut si o pauza de asemenea, dar nu accepta, imi spune ca ma iubeste, ca tine la mine, ca sunt importanta pentru el, dar eu nu simt nici cea mai mica afectiune din partea lui. Eu am incercat sa ma apropii de el , sa-l uit cumva pe ex, dar nu pot. De altfel am incercat sa-l fac sa ma inteleaga, sa putem fi apropiati , sa vorbim orice, dar simt ca ma retine ceva . Ce ar trebuii sa fac in aceasta situatie ? Cum sa ma comport ? Chiar nu stiu ce si cum sa fac. Si simt nevoia sa am pe cineva langa mine care sa ma inteleaga si cu, care sa pot vorbi de toate ..

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:18am Nov 17
din ce inteleg eu nevoia ta este de a fi singura, cu tine, de a vorbi cu cineva care te intelege, ceea ce este destul de complicat de facut intr-o relatie de cuplu. Iti sugerez sa gasesti un psihoterapeut cu care sa stai de vorba mai in profunzime despre ce se intampla cu tine. Sigur or sa apara soltuii. Succes! ;)
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile