consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ar trebui sa merg la un centru de dezintoxicare si reabilitare pentru persoanele dependente de droguri daca eu nu am mai consumat nimic de 4 luni insa mai am inca dorinta de a consuma?

Terapeuti.ro 7:36am Jun 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Ar trebui sa merg la un centru de dezintoxicare si reabilitare pentru persoanele dependente de droguri daca eu nu am mai consumat nimic de 4 luni(nu am mai consumat mefedrona,dar am mai fumat marihuana si am luat mdma saptamana trecuta) insa mai am inca dorinta de a consuma(dorinta se refera la mefedrona)?Specific ca am fost dependenta de mefedrona timp de 2 ani cu unele perioade de intrerupere de vreo 2 luni dupa care reluam din nou consumul.Nu am fost la nici un centru de dezintoxicare….si chiar mi-e teama sa merg….dar simt ca nu mai pot continua asa.Am slabit forate mult in urma consumului si viata mea e distrusa.Am 30 de ani si nu lucrez,nu am reusit sa imi fac o familie iar prietenul care m-a ajutat sa ma las de droguri(fost dependent de droguri si el)acum ma parasit.Parintii stiu de situatia mea dar nu au cum sa ma ajute.Mi-am pierdut si prietenii,singurii oameni cu care mai comunic sunt cei din anturajul in care eram cand ma drogam.Chiar as avea nevoie de un sfat..
..

Botezat-Antonescu Radu 8:01am Jun 9
pare ca ai mai mult nevoie de sustinere emotionala decat de dezintoxicare (ar fi fost nevoie daca ai mai fi avut in sistem substanta X). Ma gandesc ca daca te-ai duce intr-un grup de suport pt persoane care sufera/au suferit de diverse adictii, sau doar de droguri, ti-ar fi de mare ajutor pt a-ti construi un viitor. Nu este prea tarziu niciodata! Curaj si succes!

Olimpia Ciocea 8:30am Jun 9
Ai facut niste pasi : sa realizezi ca trebuie sa schimbi ceva in viata ta , la tine , ai reusit sa te abtii 4 luni ( fiecare zi in plus e un progres).Poti sa faci noi pasi urmand un proces psihoterapeutic( si cred ca parintii ar fi dispusi sa te ajute).Mult succes si curaj!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile