Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sora mea a intrat in depresie pentru ca s-a certat cu tata, iar acum s-a suparat si pe mine, pe motivul ca de ce nu ma duc la ea, pentru ca are nevoie de mine. Sotul meu, fiind navigator si cu conceptii invechite, nu imi permite sa ma duc singura in afara tarii.

Terapeuti.ro 6:30am May 4
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua.o sa va relatez pe scurt intamplarile ca sa intelegeti problema. Sunt femeie, am 32 ani, sunt casatorita si am o fetita de 6 ani. Eu sunt casnica iar sotul navigator. Avem o relatie frumoasa ne iubim si tinem mult la copilul nostru. Parintii mei sunt separati de 14 ani , tata refacndu-si viata cu alta femeie, iar mama este in prezent singura. Am o sora stabilita in afara tarii de vreo 10 ani. E casatorita , are o fetita de 4 ani si in prezent insarcinata. Cu ea nu am o relatie stralucita inca de mici. Nu reuseam sa ne intelegem, aveam caractere diferite , opinii diferite. Problema este ca sora , acum cateva luni, s-a certat foarte tare cu tata datorita nevestei lui, iar sora mea a intrat in depresie( nu vrea sa accepte ca tata nu ii tine ei partea , in sensul ca sa isi indeparteze actuala sotie ptr ea) . Ea nu a reusit in cateva luni sa isi revina din acest soc. Acum s- a suparat si pe mine , pe motivul ca de ce nu ma duc la ea, ptr ca are nevoie de mine , ca nu s-au intalnit copiii nostri, ca s-au facut mari, ca in fiecare an cand vin in tara nu le acordam 100% prezenta si atentia noastra. Stabilisem la inceputul anului sa mergem la sora mea pe la sf anului acesta. Sotul fiind navigator si cu conceptii poate invechite nu imi permite sa ma duc singura cu fata in afara tarii. Deci va rog sa imi spuneti cu ce gresesc in relatia cu sora mea, cu ce o pot ajuta si pe ea!!! Multumesc!


Botezat-Antonescu Radu Andrei 6:32am May 4
daca nu ar fi vorba despre Dvs… cu ce greseste o femeie aflata in aceasta situatie?

Hurloi Ana Silvia 6:34am May 4
Un suflet bun, care vrea sa impace pe toata lumea. E greu, aproape imposibil sa impaci toata lumea. :(

Doina Zamfirescu 7:29am May 4
Eu inteleg din cele scrise de dvs. ca sora fiind foarte suparata si neputand sa isi impuna punctul de vedere in relatia cu tatal dvs. alege sa se supere pe dvs. pe motive din cele mai diverse. Poate nu gresiti pentru ca rezolvarea problemelor surorii nu depinde de dvs. Ea poate apela la terapie pentru a-si rezolva problemele.

Stralucire Divina 8:37am May 4
A iubi inseamna a oferi dragoste celorlalti nu a le impune ceea ce vrei tu si in numele acestei iubiri, de familie sau altfel sa ii obligi, faci vinovati… ca ei nu iubesc.Se pare ca singura dragoste pe care o cunoaste sora dvs este asupra propiei persoane si va canonizeaza pe toti. Daca as fi in locul dvs – m-as ruga pentru ea, as iubi-o – i-as spune ca o iubesc ( daca ma crede sau nu e problema ei) si i-as spune ca fac ce POT nu CE VREA ea ( sa-mi impuna ce vrea ea in numele dragostei – care?), iar tatalui sa faca DOAR ce vrea sufletul lui ca e viata lui… nu e la mana moftuilor si pretentiilor ei … in numele a ce?… ea dicteaza viata altui om? dragostea e pentru?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita