Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 20 ani. Parintii mei au divortat cand eu aveam 3 ani si ei erau peste hotare. Am trait cu buneii. M-am invatat sa traiesc singur si sa ma descurc. Acum eu si prietena mea vrem sa ne cumparam o casa si sa traim numai noi doi, dar asta ar insemna sa vina si mama sa locuiasca cu noi. Orice miscare a ei ma irita.

Terapeuti.ro 7:58am Mar 14
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna seara! Mai incainte am folosit acest site si am primit raspunsuri care m-au ajutat sa depasesc ceva. Acuma am mai crescut, si avident ca si problemele au devenit putin mai severe. Nu stiu daca cineva va avea placerea sa citeasca. Problema mea la care eu singur numi pot da un raspuns, nici rudele nici prietena mea, suna in felul urmator: “Ma numesc Constantin, si am 20 ani. Parintii mei au divortat cind eu aveam 3 ani, dar au divortat cind erau peste hotare. Mama mea respectiv peste citiva ani s-a imprietenit cu alt barbat.Au trait impreuna aproximativ 10 ani impreuna. In acest timp s-a nascut un fratior. In toata aceasta perioada au lucrat, au agonisit avere, si toate au fost inregistrate dupa el. Dupa s-au despartit, si mama mea i-a lasat totul lui. Eu nu aveam nicidecum o relatie de familie cu el.
Dupa divort am ramas eu, mama, si fratele. Eu eram la Moldova cind ei au divortat. Si mama mea cu fratele mai mic s-au schimbat cu traiul la o matusa. Deja de 9 luni sunt si eu aici alaturi de ei, tot la matusa mea. Am un serviciu, ca orice persoana ma scol la 5. Am o prietena cu care suntem impreuna de 5 ani si jumate. Nu stiu cum sa comport cu mama mea, pentru ca la orice miscare a ei ma irita, timp de 20 ani daca mi-a fost alaturi numai 4 ani maxim. Am trait cu bunei. Mam invatat sa traiesc singur si sa ma descurc. Acuma sper ca a-ti inteles putin situatia in care ma aflu. Problema princila ar fi aceasta: Eu cu prietena mea vrem sa ne cumparam o casa, si sa traim numai noi doi, sa avem un copil si sa fim numai familia noastra, caci unde in familie noua sunt parintii cuiva mereu reiese cu multe certuri, si poate ajunge la destramarea familiei. Eu categoric nu vreau sa traiesc cu mama mea impreuna, si nici prietena mea nui deacord, nu este faptul ca o urasc dar nu suport. Daca ne luam casa respectiv fratele meu si mama mea se vor schimba cu traiul la noi, nu vor ramine la matusa mea. Dar nici nu pot sa le zic ca sa nu vina sa traiasca cu noi, pentru ca sunt din familia mea, si au ramas fara nimic din prostia mamei mele. Eu niciodata nam pretins nimik de la ei. La matusa mea tot nu poate sa ramina caci ei tot au o familie care vor sa traiasca numai ei, fara nimeni imprejur. ” Nustiu daca am fost explicit, daca m-ati inteles care este problema. Pentru ca eu deja de un an numi pot da un raspuns, si ma gindesc de zi cu zi. Va rog frumos ajutatima, cite mai multe sfaturi de la toti. Caci fiecare intelege in modul lui si ar avea o ideie mai buna decit cele care le am eu acuma. Va multumesc mult si va urez o seara frumoasa.

Claudia Georgeta Dinu 12:43pm Mar 14
In opinia mea, ar trebui sa apelezi la un specialist din orasul tau sa inveti sa gestionezi relatia cu mama si fratele tau implicit, astfel incat decizia ta sa fie mai putin dureroasa pentru cei doi (mama si frate).

Ioana Alexandra 7:24pm Mar 14
Este dificil de spus ceva. Eu as actiona egoist, asa cum a facut-o mama ta cand nu s-a luptat sa plece cu ceva pt voi, sa aveti macar o garsoniera unde sa stati DAR tu esti singurul barbat existent in familia ta acum si e drept sa te gandesti la mama si fratiorul tau. Ii poti lua o perioada pe toti sub aripa ta dar pe o perioada determinata, timp in care mama ta sa isi gaseasca de lucru si sa se mute.

Cristina Anghel 10:39am Mar 15
Este greu sa treci peste o copilarie lipsita de afectiune, si inteleg ca aveti nevoie de confirmari si intelegere din partea mamei,. Dar, mutatul impreuna cu ea va garanta insuccesul relatiei actuale. Relatia cu mama trebuie “reparata” cu ajutorul unei terapii (individuale sau de familie). Daca fratele este minor puteti sa il ajutati pana creste si poate lucra, dar asta cu acordul partenerei. Altfel, asteptati-va la probleme in relatia de cuplu. Succes si capul sus, aveti perspective frumoase in viata!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed