Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatNu mai inteleg nimic, nu mai visez, nu mai imi pot face planuri, nu mai pot spera! Sa iubesti inseamna sa lovesti? Sa minti? Sa te joci? De ani buni am tras razboaie grele! Si imi pare rau ca nu am savurat clipele bune, oricat de putine au fost ele…

Terapeuti.ro 8:00am Nov 20
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Sincer vreau sa incep fara a spune nimic inainte! Nu mai inteleg nimic, nu mai visez, nu mai imi pot face planuri, nu mai pot spera!!! Inteleg ca fiecare om are problemele lui!! Dar durerea tot durere e! Imi pun o singura intrebare! : Sa iubesti inseamna sa lovesti? sa minti? sa te joci? Indiferent de orice!!! probabil nu exista un raspuns clar deoarece fiecre om e in felul lui!!! De ani buni, mai bine zis de cand am inceput sa vorbesc , sa umblu , sa inteleg am tras razboaie grele! M-am sturat! vreau sa fie bine!!! incerc sa fac un rezumat la tot ce simt!! scriu cate putin din toate… tot ce pot spune e ca pana in prezent totul a fost dezastru!!!! si imi pare rau ca nu am savurat clipele bune cat de putine au fost ele.. si scurte… pentru ca erau prea multe rele…


Doina Zamfirescu 8:08am Nov 20
Puteti schimba modul in care vedeti situatiile si de asemenea puteti sa alegeti ce anume doriti. Inteleg ca sunteti dezamagita si asta nu va face sa va simtiti confortabil. Cateva sedinte cu un terpaeut va pot ajuta sa priviti altfel lucrurile si sa regasiti partea lor buna.

Lia Oltean 8:32am Nov 20
Subscriu. Apelați la un psihoterapeut, dacă vă simțiți copleșit/ă, așa cum descrieți în postare. Împreună puteți să vedeți și o altă perspectivă și să găsiți soluții la problemele dvs.

Cabinet Psihoterapie Iulia Ciornei 11:19am Nov 24
In psihoterapie se spune ca nu suntem influentati de evenimentele in sine, ci de interpretarea pe care o dam noi acelor evenimente. Un psihoterapeut va poate insoti in modificarea acelor interpretari care va impiedica sa va simtiti bine.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed