consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Copilul meu a fost amenintat astazi cu scaderea notei la purtare pe motiv ca s-a ascuns sub banca de un coleg, pentru ca dorea sa fie lasat in pace. Invatatoare il acuza ca izoleaza acel copil. Nu vreau sa fiu subiectiva, dar eu nu cred ca trebuie sa imi fortez copilul sa accepte compania unui coleg care il sicaneaza.

Terapeuti.ro 9:24am Dec 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua,
copilul meu a fost amenintat astazi cu scaderea notei la purtare pe motiv ca s-a ascuns sub banca de un coleg pentru ca dorea sa fie lasat in pace. Invatatoare il acuza ca izoleaza acel copil. Mentionez ca fiul meu s-a plans in repetate randuri de comportamentul acelui copil, ca este agresiv si il provoaca.
Nu vreau sa fiu subiectiva, dar eu nu cred ca trebuie sa imi fortez copilul sa accepte compania unui coleg care il sicaneaza. Gresesc undeva? Este o fapta atat de grava incat sa conduca la o sanctiune atat de umilitoare si eu nu imi dau seama?
As aprecia mult sa primesc un raspuns avizat.

Doina Zamfirescu 9:55am Dec 9
Doar fiul dvs il izoleaza?

Little Djini 10:17am Dec 9
In principiu doar dacă s-a ascuns sub banca de un coleg nu e motiv de scăderea notei la purtare. Insa trebuie sa vedeți ce anume determina comportamentele celor doi copii. Adică sa vedeți dacă ceva din comportamentul copilului dumneavoastră îl face pe celalat sa fie agresiv.

Ana Irina 5:25pm Dec 9
Invatatoarea incearca probabil sa ii disciplineze, si doreste sa se inteleaga bine intre ei copiii si sa fie intelegatori unii cu altii. A cautat si ea o metoda care spera sa functioneze, pentru a potoli problemele de relationare intre copii. Poate nici nu are de gand sa aplice “pedeapsa”, a cautat ceva de care sa se teama copilul.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile