consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un prieten cu care inca nu am facut dragoste. Ma simt complexata de corpul meu, adica nu am sani si ma gandesc ca o sa il deranjeze asta, va rade sau va cauta sa ma insele din acest motiv. Cui ii place o fata fara sani?

Terapeuti.ro 6:35am Jul 6
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Am 18 ani si in ultima vreme sunt foarte stresata, ma enervez repede, ma simt inutila, nu stiu cum sa va explic. Am un prieten (nu e prima relatie) care e plecat in strainatate, ajunge abia in august, dar este foarte gelos si posesiv, ne certam din lucruri banale, dar mi-e frica sa nu imi ascunda unele lucruri. Inca nu am facut dragoste cu el, dar avem de gand atunci cand vine acasa, insa eu ma simt complexata de corpul meu, adica nu am sani si ma gandesc ca o sa il deranjeze asta,va rade sau va cauta sa ma insele din acest motiv. Multi zic ca daca ma iubeste nu tine cont. Nu e chiar asa, cui ii place o fata fara sani? Vrea si el poate sa aiba pe ce pune mana, nu stiu ce sa zic… Cum sa capat incredere in mine? In rest, sunt frumusica, nu vreau sa par narcisista, dar asta e adevarul. Singurul lucru care nu imi place la mine sunt sanii…nu stiu, poate din acest motiv sunt asa bulversata si stau mereu pe ganduri. Ma puteti ajuta cumva va rog?


Doina Zamfirescu 7:01am Jul 6
Din cate inteleg proiectati lipsa de incredere in sine in relatia cu acest barbat. Poate cateva ore de dezvoltare personala v-ar ajuta sa va vedeti altfel si sa fiti multumita de aspectul dvs.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:09am Jul 6
din ce ai scris, cel putin pt mine, reies cateva probleme: prima ar fi ca el este ‘cam gelos si posesiv’; a doua este ca te simti complexata de faptul ca ‘nu ai sani’ si asta iti genereaza teama ca el te va umili; a treia ar fi ‘cum sa capeti incredere in tine’. Eu iti propun sa te gandesti mai mult la fie care in parte mai intai. Ce iti pot spune este ca esti inca in dezvoltare asa ca mai poti avea rabdare (aici alte femei iti pot spune mai multe, evident :) ). Tu ce iti doresti de la partenerul tau in acest moment? O relatie pur fizica (in care orice parte a corpului este importanta, daca discutam superficial) sau o relatie matura, in care primeaza persoana? Chestiunile astea de genul sani, fund, picioare, etc. sunt atat de subiective in cate putem spune foarte lejer ‘daca nu iti plac fizic, asta este…’ (atat ca baieti cat si ca fete) ;) . Sper ca ti-am fost de folos macar intr-o mica parte. Succes! ;)

Daniela Andreea Gabor 3:38pm Jul 6
Sanii nu au fost proiectati sa fie obiecte sexuale. Menirea lor este sa hraneasca bebelusi.
Trebuie sa te iubeasca pentru ceea ce esti tu, nu pentru o pereche de sani!

Pisiologul De Serviciu 5:55am Jul 7
Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni. Cred ca este foarte important pentru oamenii care vin si-si expun tot felul de probleme sa primeasca un sfat profesionist sau macar, cat de cat, profesionist. Iar daca nici asta nu se poate, macar sa dam dovada de intelegere a problemei omului si a suferintei sale si sa incercam sa-l incurajam.
Sfaturi "de coltul blocului" poate da oricine, comentarii fara substanta, fara rost, cu potential negativ….cu atat mai mult.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:43am Jul 7
la ce comentarii va referiti? Ni le puteti sesiza si luam masuri (ca moderatori) daca vom considera ca incalca regulamentul grupului (intr-adevar cam rar citit, din cate am observat). Multumim!

Pisiologul De Serviciu 5:10pm Jul 7
In acest caz, ma refer la comentariul doamnei Gabor.

Daniela Andreea Gabor 5:20pm Jul 7
Domnule Botezat-Antonescu Radu Andrei, va rog sa îmi stergeti comentariul in cazul in care il considerati a fi impertinent.
Faptul ca nu sunt psiholog, nu ma face sa fiu "de coltul blocului", domnule Pisiologul De Serviciu. Putin respect, va rog.
Eu nu am jignit pe nimeni si nici n am zis vreun neadevar.
Cu stima si respect, un inginer.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:04am Jul 8
nu consideram comentariul deplasat (conform regulamentului), ci o parere personala a unei femei care doreste sa ofere un sprijin unei domnisoare. Remarca ‘sfaturi de coltul blocului’ in acest caz este deplasata. Multumim atat Psihologului de Serviciu cat si Dnei Inginer ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed